0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dışarıda xenon denen aydınlatma ürünlerini 75 tl 'ya bile bulabilirsiniz, fakat illaki xenon istiyorum, kanunen başımda ağrımasın, adam gibi ayarlı olsun, her doğa şartında önüme göreyim ama karşıyı rahatsız etmeyim, fenni muayenede de sıkıntı yaşamayım diyecekseniz servisten orjinal taktırın tabikide
Abi, ayardan ziyade mercekten sıkıntı oluyor. Merceksiz olunca ayarda olsa şehirlerarasında farı yüksek kullanıyor insan. Rahatsız ediyor karşıdakini.
Herkese merhaba bu gün itibari ile bende corolla 1.33 comfort modeli ile aranıza katıldım aracım 2 gün sonra teslim edilecek.Aracı alırken ekstra olarak 380 liraya xenon kit de satın aldım bayi orjinal Toyota xenon tercih ettiğim için elektrik aksamının garanti dışı kalma riskinin ortadan kalktığını soyledi. Dışarıda takılan xenon kitlerinin elektrik donanımına zarar verme ihtimalinin olduğunu ve bu durumlarda da aracın elektrik donanımının garanti dışı kalacağını belirtti bilginize...
Vedat abi farlar ayarlı olduktan sonra merceksiz farlarda göz almıyor ben aracımı aldım alalı xenon kullanıyorum daha karşıdan bir tek sellektör yemedim ama farlarım ayarlı .
aracı aldığım bayiye özelikle sordum cyclone yada baska bir markaysa takmayın eger dışarıdan tedarik ediyorsanız philips olsun dedim yanımda teknik servis şefini aradı ve diafon açık sordu xenon markası ne diye orjinal toyota ürününü balastında dahi toyota yazar dendi ama yarın aracımı teslim alıcam tabiki açıp kontrol edicem cyclone yada baska bir ürün gördüğümde o şefin yerinde olmak istemem doğrusu umarım yanılırız...