0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birşey dil Aykut abi fotolarıda yarın çekip koymaya çalışacağım hepsiburadaki linkleri diyorsan o markalara güvenebilirsin yalnız yanlış hatırlamıyorsam linkteki ampullerin tipi 9006 aurise uymaya bilir aurisin far tipi h11 diye bilyorum ama emin dilim far tipini servisi arayıp öğrenebilirsin xenonu alırken bu ayrıntıyı unutma.
mahmut kardeşim sana zahmet oldu çok teşekkür ederim.fotolarla daha iyi anladım.peki sisler sarı olunca çok sırıtıyor onlara ne yapabiliriz.senin xenonlar sadece kısalarda değilmi.
anladım çok teşekkürler.zaten kaç defa kullanıyoruz.sisleride yakmayız olur biter.
http://www.hepsiburada.com/Liste/m-tec-silver-h11-6000k-xenon-far-kiti-7688/ProductDetails.aspx?productId=otelf7688&categoryId=271585mahmut kardeşim olay bu mudur? ampul tipi de h11 se evet xenon işi tamamdır,teşekkür ederim.
Evet Aykut abi far tipi eğer H11 se bunu alabilirsin M-tec tende hiç şüphen olmasın philips ayarındadır.Montajıda dediğim gibi elin bu işlere yatkınsa kendin yapabilir veya usta bir oto elektrikçiye 25-30 tl karşılığında yaptırabilirsin.Farın xenon , yolun aydınlık olsun.
çok sağol kardeşim.hepimizin yolu aydınlık olsun.
mahmut mtec i detaylı inceledim.marka normal beyaz ampulde üretiyor.ampuller için söylediğin bu marka içinde geçerlimi,ayrıca mtec in silver ve gold diye serileri var farkları nedir?son karar ve tavsiyen 4300k mı? 6000k mı? 8000k mı?şıklık ve yağmurlu havalarda sorunsuzluk bakımından.ayrıca bu marka arıza lambasını yaktırmıyor değilmi? birde monza ve cyclone diye iki markadan bahsediliyor nedir? nasıldır?bilgin varmı.
aykut kardeşim mahmut kardeşimin dediklerine katılıyorum aurislerin far tipi h11 ayrıca bizim aracların farları merceklidir ışığı yaymaz bende çok araştırdım bu konuyu bende senin bulduğun siteden aynısını bulmuştum en yakın zamanda bende m-tec h11 6000k siparişi vericem
başka konudan bir arkadaş farlar h7 sisler h11 diye cevap yazmıştı.far tiplerinden eminmisiniz.mahmut, hikmetcanı sen de tanıyorsun.http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/auris-25683/80/
hepsiburada da 180 tl silver serisi daha uygun bulursanız bizlerede haber verirseniz seviniriz.ayrıca mtec te gold ve silver serisi diye 2 seri var farkları nedir?
anladım,malatya da iş yaptırmak istemiyorum açıkçası buradaki işin içime sineceğini sanmıyorum.ya internetten alıp kendim takıcam,taktırıcam yada en yakın zamanda izine ayrılıp bursa,kocaeli taraflarına gidip diğer işlerle baraber oralarda yaptırıcam.