0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankarada proshop ve powertech de daha taktırmadım.
yayları kestirme abim orjinal kalsın ses yapıyo bide 17 jant alırsan ince yanak lastik alma arabanın esneme kabiliyeti zaten kısıtlanmış oluyor. yormamış olursun arabayı...
Aykut abi 2. resimdeki jantlar güzel bence 17 lik taktır taktırmışken güzel birde yayda taktın mı 10 numara olur.folyo konusundada senle aynı fikirdeyim çok güzel olyor ama hem polisler hemde tuvtürk onay vermiyor bide ileride çıkarmak istediğinizde azda olsa folyo kaplı yerlerle açık kalan yerler arasında ton farkı oluşuyor.Emre abi Malatyayla Ankarayı bilmiyorum ama Adanada sorun çıkarıyorlar.
abi bunlar yeterli olurmu.elimdeki spoileri en net fotolar bunlar.Uploaded with ImageShack.us
mahmut resimlerdeki jantlar aslında orjinal ve servislerde satılıyor.evet gerçekten güzel jantlar.ancak biraz tuz basıyorlar.
Aykut abi 2. resimdeki jantlar güzel bence 17 lik taktır taktırmışken güzel birde yayda taktın mı 10 numara olur.
mahmut kardeşim kusurabakma tabiki sen bunların orjinal olduğunu biliyorsundur,2'nci resimdeki jantı taktır diye bahsedince düşünemedim.tekrar kusura bakma.hem bak işe yaradı fehim kardeşimin bilgisi yokmuş onu bilgilendirmiş olduk.
ben o jantların orjinal jantları olduğunu bilmediğini düşünerek sana açıklamış olmama bozuldun sandım.evet fiyat biraz tuzlu yanlış hatırlamıyorsam 2000 tl civarları.edermi? tartışılır tabiki ama janlar gerçekten hoş duruyor.birkaç foto daha atayım bakalım ne diyeceksin.
arkadaşlar aslında jantlarda dahil hepsi ilgilendiğim konular şöyle yapalım jant ta dağil bütünn merak ettiklerimizi bu başlk altında konuşalım paylaşalım bende arabamı yeni aldım ve bunların hepsini yavaş yavaş yaptıracam inşallah ama ilk sırada tavan spoyleri ve 17'' jant birde forumda tanışalım başlığı altında bir buluşma düzenliyorum (kocaelinde) şu anda 10 kişi falanız ilk etapta hangi ay olucağını tayin etmeye çalışıyoruz katılırsanız sevinirim........