hayırlı olsun serhat bey, aynı araçtan beyazı bende var şuanda, çok memnunum, sizin de öyle olacağınızı düşünüyorum..
ilk sorunuza gelince; toyotaların bu modellerinin özelliği bu, yani yere biraz yakın ve biraz yumuşak, ancak çok komforludur. biz de arkaya biri oturunca biraz daha dikkatli oluyoruz, çünkü arka koltuktaki tek kişi bile kasislerden geçerken enazından çamurluğun sürtmesine yetebiliyor..

yapabilecek çok birşey yok gibi, ama tavsiyem eğer amortisörleri değiştirirseniz biraz sert olanını taktırın, bir nebze olsun faydası oluyor, uzun yolda da yol tutuşunu arttırdı, ben şuan o şekilde kullanıyorum.
diğer sorunuz için de; bilmiyorum imkanınız var mı, ankara istanbul baktım bulamadım diyince izmiri tavsiye edeyim dedim; ama tam adını da hatırlayamadım, izmir-bornova adliyenin ve izmir merkez posta işleme merkezinin tam karşısında bir oto cam firma/servisi var, orada sanırım aradığınız cam bulunur, bir şekilde bulup irtibata geçerseniz veya göndertme imkanınız olursa bir bakın derim..
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler, iyi günler dilerim..