0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değerli dostlar pazar sabahı şirketin önüne arabamı parketmek için geri ger gelirken yolcusunu indirmiş vitesi boşa almış geri gelen bir taksiyi farketmedim ve direksiyonu sağ ırdığımda sol ön çamurluğum takisnin kapısınaı çizdi:(...tutanakları tuttuk ama içim cız etti açıkcası:( kızımı çizdirmiş oldum:))) neyse bundada bir hayır vardır mala gelsin ...
ya arkadaslar hazır boyle bir konu acıldı ben de size bir soru sorayım.. benimde arabamda cizik vardı.. 3 aydır da seyirdeydim.. geldigimde arabama baktığımda artık cizik-ler(!) vardı.. moralim bozuldu.. bir gün televizyon izlerken bir reklam gördüm.. ne kadar dogrudur bilmiorum ama cok etkili bi cizik giderici sanki.. bir bilgisi olan varsa bizimle paylaşırsa sevinirim... ilacın adı "scratch free" boyle kalem gibi bişi.. şimdiden teşekkürler
seydi abi pasta cila ile giderilme şansı var gibi duruyor göçük yoksa
Seydi Abi, pasta ile %90 ı gider. Beyaz yerler kalabilir. Bence İstanbul'da onun için masraf yapmayın .
geçmiş olsun..ama pasta ile geçmez bu model bir araca masrafa değer..tutanakta tutulmuş ama kaskodan yapılıcaksa hasarsızlığı bozmayda değmez cepten 100 liraya tampon sökülmeden hallolur;)
Murat sanayide. Tecrübesi bol Hoş askerliği çok ama olsun . Bence pastayı deneyin. Masrafı yok . Beğenmezseniz son durumunu başka bir müdahale yapın.
doğru askerliğime çok ama sanyide tecrübemde çok hasarı inceldim..pasta ile sadece sarı yerler ve sürtünme izleir çıkar..bu tampon boya ister.. buna mecbursunuz..ama hasarsızlığı bozmadan..wedat abi bilmez.. bu işleri daha kızını hiç çizdirmediği için..