Gönderen Konu: Sevis konusunda yardım & Toyota'da çalışan arkadaşların dikkatine  (Okunma sayısı 1600 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2010 model comfort extra 1.6 AT aracımız var. Yetkili servis ve aksesuar & yedek parça konusunda görüşlerinizi, yardımlarınızı ve toyota'da çalışan arkadaşların yol göstermelerini rica ediyorum.

Kararan dikiz aynası yağmur far sensörleri ve cruise control taktırmak istiyorum. Bu konuda İstanbul avrupa yakasında hangi servis daha iyi yardımcı olabilir.

Ayrıca led lambalı bagaj spoileri satılıyormu, satılacak mı, yada ben kazakistan toyota bayisinden alsam getirsem, bayiide garantiyi bozmadan boyayıp takarlarmı?

Bu konuda beni yönlendirebilir misiniz?

Bu arada www.toyodiy.com adresinden parça numaralarına ve fiyatlara eriştim. Bu toyotanın yedek parça sitesi midir?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Metin aracın comfort extrra  herhalde ,elegant donanımına sahip olmak istiyordun da neden elegant almadın..Nasıl donanım seviyesini servis yükseltebilirki..Servisin  veya dışardan yaptıracagın şeyler kısıtlıdır..Çok çok film çeker jant takar cruise control takılabiliyorsa onu yapar ..Sen kendiliginden kararan dikiz aynası veya dikiz aynasında kamera falan olsun yada far sensörü yagmur sensörü istiyorsan aracta buna uyguın elektrik tesisatın olmalıı..Bunları servis yapamazda mesut abin kafasını yorarasa yapar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Elegant yok yere 5bin lira civarı pahalıydı. jant 700 lira. cruise 300 lira civarı. far sensörü 90 lira demişler. Ayna ve yağmur sensörü kaldı. Bunlar yapılıyor hocam, ben uygun servis arıyorum, bilindik iyi iş çıkaran.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Metin aracın comfort extrra  herhalde ,elegant donanımına sahip olmak istiyordun da neden elegant almadın..Nasıl donanım seviyesini servis yükseltebilirki..Servisin  veya dışardan yaptıracagın şeyler kısıtlıdır..Çok çok film çeker jant takar cruise control takılabiliyorsa onu yapar ..Sen kendiliginden kararan dikiz aynası veya dikiz aynasında kamera falan olsun yada far sensörü yagmur sensörü istiyorsan aracta buna uyguın elektrik tesisatın olmalıı..Bunları servis yapamazda mesut abin kafasını yorarasa yapar..

Sevgili Tuncay, bu yazında bana ayar mı çektin yada ben mi yanlış algıladım kafama taktım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Sen yanlış anlamışsın. Tuncay abi ayar çekmez. Sadece yol gösterir.

Bu arada; bildiğim kadarıyla otomatik kararan dikiz aynası 1500TL civarı. Ayrıca, bunun için elektrik tesisatı falan döşeli mi senin aracında?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Sevgili Tuncay, bu yazında bana ayar mı çektin yada ben mi yanlış algıladım kafama taktım?

Üslup konusunda daha dikkatli olalım lütfen. Bu hiç hoş olmamış.
Folgsamkeit macht frei...