0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim...cümlemize kazasız belasız günler dilerim...tıkırtının(çok hafifte olsa) yerini buldum...sonradan hediye olarak takılan park sensörünün uyarı ikaz cihazını taktıkları kısımdan geliyor...biraz kurcaladım ses gitti
Toyota kesinlikle bir aile arabası...aracınız hayırlı olsun...ben de dün (02/11/2010) teslim aldım aracımı... 2011 model 1.33 corolla...kesinlikle hantal değil...motoru gayet başarılı...sürüş keyfi ve sessizliği de çok güzel...(94 model japon üretim toyotamda da tık ses yoktu) Allah kaza bela vermesin...güle güle kullanın...
Erdinç bey burası Toyotanın değil, sadece toyota kullanıcıların yazıştığı bir forum, bu yazınızı toyotaya mail atın, burda tüm arkadaşlar sıradan sizin gibi insanlar. kimse yetkili servis elelmanı olup buraya sorun gidermeye gelmiyor.
benim aracımda böyle sesler yok sadece çok düşük hızlarda fren yaptığımda arka tekerlerden lak diye bir ses geliyor o kadar. senin bahsettiğin seslerin normal olduğunu düşünmüyorum, aynı durum bende olsa nemi yaparım? sorunlar çözülesiye kadar servisin kapısından ayrılmam, bu seslerin normal olduğunu söyleyen yetkiliyide....dıııııııd
musteri.iliskileri@toyota.com.tr abi burası toyotanın mail'i ama sizin sorunuza cvp verebilecekler mi bilmiyorum ben bir sorunumu ilettim garanti dedi şu dedi bu dedi paramla alacağım ürünü diyorum ama garanti dışı falan diyorlar tam anlamda cevap alamadım bir türlü tabi servisteki ustanında takma kafana bu sesi demeside ayrı bir dert sonuçta bununla ustanın ilgilenmesi ve sesi kesmesi gerekir tabi kendi aracı olmadığı için takma kafana der müzik sesini aç duymazsın falanda diyebilirdi.inşallah aracınızdaki bu ses biran önce sağlıklı bir şekilde giderilir ve rahatlıkla aracınızı kullanırsınız.
Ne alaka şimdi erkan bey.Neden böytle bir kanıya vardınız.Mesajınızda sayın Sayın Toyota Yetkililerine... diye başlıyorsunuz burası toyota kullanıcılarının paylaşım yaptıgı bir forum.Siz servise gidip sorununuzu anlatmışsınız onlarda çözüm bulmaya çalışmışlar yapacagınızı zaten yapmışsınız.Sİz mail atsanızda sizi servise yönlendireceklerdir.Ayrıca şuda var bu sesleri vw opel ford renaultta da duyarsınız.Plastik kalitesine göre ses artar azalır ona birşey demem.Kendi aracımında göstergelerinden ve emniyet kemeri tokası dahil olmak üzeri bazı yerlerden değişik sesler geliyor.Sonuçta plastik malzeme sıcaklık farkından dolayı genleşiyor falan kışın ses daha fazla oluyor..Servisin gösterge paneli için düşündügü çare çift taraflı bant yapıstırmak ..Kullandıgınız yere görede sesler değişebilir.Ne bileyim stabilize parke taşlı yollarda ses çok fazla otobana çıktıgımda 2004 model aracımın tek motor sesi var.Mesut size önceki mesajınızda yazdıgınızı hatırlattıgı zamanda neden sinirleniyorsunuz.Sinirlenecek birşey yok siz yazmışsınız sürüş keyfi güzel sessiz diye.Siz en yakın servise başvurun yada toyota.comda bize ulaşın yazıyor ordan mail atın.Onlar size geri dönecektir.Yanlış hatırlamıyorsam 0212 354 0 354 telefon numarasındanda ulaşabiliyorsa.(başka bir yerin numarasıda olabilir ona emin değilim arayın siz haber edersiniz) musteri.iliskileri@toyota.com.tr siz burayada mail atın ne diyecekler bakalım..