0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle yeni alıcağın arac hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin 2 ay önce bizde 2011 D-4D Elegant corolla aldık çokta memnunuz aracını alırken mutlaka bagaj havuzunu almanı tavsiye ederim birde kavuçuk paspasınıda almayı unutma
Teşekkür ederim iyi dileklerin için,onları artık hediye alırız galiba ama çok inatcılar yaa:) hediye lafını pek duymak istemiyolar gibi:)
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın.Lastiklerin kesinlikle michelin olmasına dikat edin benim 2009 corollamda michelindi bunda dunlop arada dağlar kadar fark var.Bide teslim almadan önce aracın üstünde duran koruyucu filmleri çıkardılar mı üstünde biraz kalıntı kalabilyor onlara dikkatle bakın özellikle tavan ve kapının arasında kalan direğe , tavana , motor kaputuna iyice bakın eğer yapıştırıcının bıraktığı izleri görürseniz götürmelerini söyleyin .
Serkan bence heveslenme hediye zor alırsın benim 1 sene içinde 2. aracım hediye falan alamadım işallah sana verirler ama dediğim gibi fazla heveslenme
teşekkürler,izlere dikkat edicem lastikleri söylediğimde bakarız diyolarda dunlop lastiğin michelinden bi farkının olmadığını iddia ediyolar özellikle form dolduğumda ordada belirttik
Şansımızı deneyelim bakalım zaten indirim var 160liraydı galiba kuçuk paspas +bagaj havuzu. bakımları ilk 1000 km sonrası 10000 öyle değilmi?
biz kauçuk paspasa 75 TL verdik ama bagaj havuzunu tek almadık yan koruma bantları,bagaj spoyleri,corolla kapı bantları,xenon falan aracı 36.000 TLye aldık ama sakat plakalı tabi
Dizellerin bakımı şöyle ilk bakım 1000 km de ve ücretsiz aslında birşey yapmıyorlar gevşeyebilecek civataları kontrol edyorlar yağına bide soğutma sıvısına falan bakyorlar.ondan sonraki bakım ya 6. ayda yada 10000 km hangisi önce dolarsa ama ben 6 ayda 10000 km yi dolduramıyorum ilk bakımını 6. ayda yapacağım sonraki bakımları 10000 km de bir yapacağım sende 6 ayda 10000 km yi dolduramam diyorsan aracı aldığın yere sor 10000 de bir getirsem garantide bir sorun olur mu diye ben 6. ay gelsin soracağım olmaz derlerse dedğim gibi 10000 de bir götürürüm .Ama ilk bakımını 6. ayda götüreceğim ilk yağının biraz erken değişmesi motor için daha sağlıklı.
bakımı 6 ayda bir yaptırmaya gerek yok, 10 bin km yapamıyorsanız yılda bir defa bakıma gitmesi yeterli.
Şimdiden hayırlı olsun, beklemek heyecan yapar şimdi