Gönderen Konu: Corolla Cd çaları  (Okunma sayısı 27741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla Cd çaları
« Yanıtla #40 : Aralık 27, 2009, 00:39:50 »
2004 corollada kaset çalar var gördfüğüm kadarıyla yol bilgisayarı bölumuyle teyp bolumu ayrı durumda kasetı sokturtup oraya bir cd calar taktırabiliyor muyuz acaba
96 corolla 1.6 xei & 2009 corolla 1.6 A/T

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Aralık 27, 2009, 00:39:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #41 : Aralık 27, 2009, 15:36:22 »
2004 corollada kaset çalar var gördfüğüm kadarıyla yol bilgisayarı bölumuyle teyp bolumu ayrı durumda kasetı sokturtup oraya bir cd calar taktırabiliyor muyuz acaba

acil cevap ltf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Aralık 27, 2009, 16:43:51 »
Yok benimkide 2004 cd çalar mevcut benimkinde.Oraya en azından söktürüp kurcalattırıp cd okuyucusu taktırmanız mümkünmü bence değil.Onun yerine orjinal cd çaları çıkmacılarda 400 tl ye alabilirsiniz.Sizin aracınız terra herhalde direksiyondan teypi kontrol edemiyorsanız bence birazdaha para verip pioner veya alpine gibi markaların cd çalarlarını çerceve ile birlikte montajını yaptırmanız daha güzel olacaktır..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #43 : Aralık 27, 2009, 18:04:19 »
Yok benimkide 2004 cd çalar mevcut benimkinde.Oraya en azından söktürüp kurcalattırıp cd okuyucusu taktırmanız mümkünmü bence değil.Onun yerine orjinal cd çaları çıkmacılarda 400 tl ye alabilirsiniz.Sizin aracınız terra herhalde direksiyondan teypi kontrol edemiyorsanız bence birazdaha para verip pioner veya alpine gibi markaların cd çalarlarını çerceve ile birlikte montajını yaptırmanız daha güzel olacaktır..

direksiyondan kontrol edebiliyorum

diyelimki pionerr falan aldım o zamanda yol bilgisayarı iptal olacak sanırım ancak araçta kaset takılan bölum cıkabilecek gibi duruyor onun icin dedım belkı degistirebilirim diye birde fiestada falan olan aux gırısı takılabılır mı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Aralık 27, 2009, 21:50:03 »
Ozaman cıkmacılardan 400 tlye yakın bir fiyata cd çalar alırsınız olur biter.Yol bilgisyarında bişey yokki zaten..Anlık ortalama yakıt tüketimi var..Km ne yaktıgınız falan..Lpg taktırırsanız tam veride vermiyor zaten.Bence pioner ve ya alpineye verirdim o parayı
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 123000
  • Model Yılı: '03
« Yanıtla #45 : Ağustos 20, 2010, 16:06:01 »
benim 2003 corolla cd çalar hem ekran gitmişti hem cd almıyor ve radıo çalmıyordu. Panakam Elektroniğe yolladım sağolsunlar yapıp 3 saat içinde kargoya verdiler. Şimdi canavar gibi çalışıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #46 : Kasım 02, 2012, 17:36:41 »
Ayhan bey, benim 2005 versodaki teyp kısmının açma kapama düğmesine darbe alması sonrası arada açılmamaya başlamıştı. en sonunda hiç açılmayınca tamirciye götürdüm. teybi söktüler, 3 gün sonra ana kart arızalı fiyatı 300 tl dediler. ben de 15 günlüğüne bursaya gidecektim, hem de güvenemediğim için geri taktırdım. usta takınca düğmeye bastım, çalıştı. Hani ana kart arızasıydı usta dediğimde, abi ben her tarafının lehimlerini filan yeniledim ondan düzelmiştir diye kem küm etti. Fakat bir süre sonra teyp tekrar çalışmamaya başladı. daha önceki mesajlarınızda belirttiğiniz durum benim de başıma geldi sanırım. sizin arkadaşınızla görüşmem mümkün mü. teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kilometre: 123000
  • Model Yılı: '03
« Yanıtla #47 : Temmuz 22, 2017, 17:40:16 »
Arkadaşlar Panakam Elektronik kapandı mı?
Ulaşamıyorum?