0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam Bursada oturuyorum , 2005 model Corolla SOL sahibiyim . garantisi ağustosta doldu . CD çalar bozuldu , servise gittim , istanbulla yolladılar Cd çalar ünitesini komple .2-3 gün sonra fiyat verdiler . 170 lira+kdv diye . oha falan oldum . ekran kartı yanmış , o değişecekmiş sözde . "o ne öyle , millet 200 liraya teyp satıyor " dedim , geri istedim üniteyi , şimdi dışarıda yaptırmaya düşünüyorum , elektronikçilere .bi önerisi olan var mı ?[/quote]Selam Arkadaşlar! Toyotanın 2002 den sonra çıkan bütün arabalarının Panasonic marka Radyo CD lerini ve teyplerini Panakam Elektronik yapıyor. Adres İzzetpaşa Mah. Gürün Cad. No.23/B Şişli/İstanbul Tel. 0212/2485293 Fax. 0212/2485294 Türkiye'de tek servistir başka hiç bir yerde yok. Gelelim senin şikayetine arkadaş hem 30.000 YTL lik arabaya biniyorsun hemde teybin tamiri pahalı diye şikayet ediyorsun. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. Bu teyplerin fiyatının 2.000 ytl ' den başladığını biliyormusun? Senin dediğin 200 ytl lik teyplerin hiç biri bu arabalara uymaz. Benim 2004 model toyota corollam var. 3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar. Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum. Teybim yine bozuldu ve panakam elektroniği zorlada olsa aradım buldum. 150 € + KDV ile yaptırdım. 6 ayda garanti verdiler ve çok ilgilendiler. Size tavsiyem cihazınızı dışarda sakın kurcalatmayın fiyatı 2 katına çıkıyor.Selam Arkadaşlar! Toyotanın 2002 den sonra çıkan bütün arabalarının Panasonic marka Radyo CD lerini ve teyplerini Panakam Elektronik yapıyor. Adres İzzetpaşa Mah. Gürün Cad. No.23/B Şişli/İstanbul Tel. 0212/2485293 Fax. 0212/2485294 Türkiye'de tek servistir başka hiç bir yerde yok.
Selam Arkadaşlar! Toyotanın 2002 den sonra çıkan bütün arabalarının Panasonic marka Radyo CD lerini ve teyplerini Panakam Elektronik yapıyor. Adres İzzetpaşa Mah. Gürün Cad. No.23/B Şişli/İstanbul Tel. 0212/2485293 Fax. 0212/2485294 Türkiye'de tek servistir başka hiç bir yerde yok. Gelelim senin şikayetine arkadaş hem 30.000 YTL lik arabaya biniyorsun hemde teybin tamiri pahalı diye şikayet ediyorsun. Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu. Bu teyplerin fiyatının 2.000 ytl ' den başladığını biliyormusun? Senin dediğin 200 ytl lik teyplerin hiç biri bu arabalara uymaz. Benim 2004 model toyota corollam var. 3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar. Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum. Teybim yine bozuldu ve panakam elektroniği zorlada olsa aradım buldum. 150 € + KDV ile yaptırdım. 6 ayda garanti verdiler ve çok ilgilendiler. Size tavsiyem cihazınızı dışarda sakın kurcalatmayın fiyatı 2 katına çıkıyor.Selam Arkadaşlar! Toyotanın 2002 den sonra çıkan bütün arabalarının Panasonic marka Radyo CD lerini ve teyplerini Panakam Elektronik yapıyor. Adres İzzetpaşa Mah. Gürün Cad. No.23/B Şişli/İstanbul Tel. 0212/2485293 Fax. 0212/2485294 Türkiye'de tek servistir başka hiç bir yerde yok.[/quote]arkadaş :1-30.000 liralık arabaya biniyorum diye herhangi bir arıza durumunda servisine kazıklanmam gerektiği anlamına gelmez bu .2-o Cd çalar ünitelerin sıfır fiyatı 2.000 liradan başlamıyor . bilmiyorsan öğren . toyota yetklisi servislerinde 800-1.000 lira gibi fiyata sıfırını alabilirsin .3-hem bu """3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar.""" (yani 2 kere bozuldu) ifadeyi kullanıyorsun , hem de peşinden """ Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum.""" diyebiliyorsun . esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok sağlam da , neden acaba garanti süresinde de olsa 2 kere bozuldu acaba diye sormak hiç aklına gelmez mi acaba insanın ?4-burada birbirimize yardımcı olabilirmiyiz diye yazışıyoruz , saçma sapan tenkitlerde bulunmak için değil .
arkadaş :1-30.000 liralık arabaya biniyorum diye herhangi bir arıza durumunda servisine kazıklanmam gerektiği anlamına gelmez bu .2-o Cd çalar ünitelerin sıfır fiyatı 2.000 liradan başlamıyor . bilmiyorsan öğren . toyota yetklisi servislerinde 800-1.000 lira gibi fiyata sıfırını alabilirsin .3-hem bu """3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar.""" (yani 2 kere bozuldu) ifadeyi kullanıyorsun , hem de peşinden """ Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum.""" diyebiliyorsun . esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok sağlam da , neden acaba garanti süresinde de olsa 2 kere bozuldu acaba diye sormak hiç aklına gelmez mi acaba insanın ?4-burada birbirimize yardımcı olabilirmiyiz diye yazışıyoruz , saçma sapan tenkitlerde bulunmak için değil .[/quote]Birader,1- Bugüne kadar Tofaş yeterince kazıklamadımı. Onca paralar verip kalitesiz arbalara binmedikmi.2- Eğer CD çaları dediğin fiyatlara bulabilirsen hemen al.3- Sonuçta hareket halindeki araçlarda kullanıyoruz bu cihazları. Bu kadar hassas cihazların bozulmaması saçma olurdu. Eğer biraz elektronikten anlasaydın bunları hiç kullanmadığın zaman bile bozulduğunu bilirdin.4- Doğru söylüyorsun burada birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz. Ama malasef yanlış insana yardım etmeye çalışmışım. Greçekten cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zormuş.
Birader,1- Bugüne kadar Tofaş yeterince kazıklamadımı. Onca paralar verip kalitesiz arbalara binmedikmi.2- Eğer CD çaları dediğin fiyatlara bulabilirsen hemen al.3- Sonuçta hareket halindeki araçlarda kullanıyoruz bu cihazları. Bu kadar hassas cihazların bozulmaması saçma olurdu. Eğer biraz elektronikten anlasaydın bunları hiç kullanmadığın zaman bile bozulduğunu bilirdin.4- Doğru söylüyorsun burada birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz. Ama malasef yanlış insana yardım etmeye çalışmışım. Greçekten cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zormuş.[/quote]1-hiç tofaş kullanmadım .2-o dediğim fiyat sıfırı için , çıkmasını 500 liraya bile buldum .3-eminim senden iyi anlıyorumdur elektronikten . Adapazarı 1.E.M.L.'nin Elektrik-elektronik bölümünden okul birincisi olarak mezunum. senin o üstteki ifadendeki çelişkini açıklamıyor bilgili olup olmaman üstelik .""""3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar.""" (yani 2 kere bozuldu) ifadeyi kullanıyorsun , hem de peşinden """ Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum.""" diyebiliyorsun . esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok sağlam da , neden acaba garanti süresinde de olsa 2 kere bozuldu acaba diye sormak hiç aklına gelmez mi acaba insanın ?"""""4-cahil-mahil laflarını kullanırken dikkat etmeni tavisye ederim . ben bi hakaret etmeye başlarsam feleğini şaşırırsın .P.S. senin gibi toyota servis yandaşlarından da akıl almaya ihtiyacım yok . forumda sadece 2 tane mesajın var . 2si de toyotanın servisçiliğini savunmak için . 2si de benim gibi sorunu olan toyota kullanıcılarına çamur atmak için .Toyotanın CD çalar ünitesi servis sağlayıcı olan İstanbuldaki Panakam'daki elemanların zahmet edip de bulamadıkları arızalı entegreyi (ve tüm ana kartı değiştirmeye kalkıştılar neticede) benim arkadaş elektronikçi buldu , değiştirdik . ve şimdi de tüm elektronik fonksiyonları çalışıyor aletin .sadece cd çalar kısmında sorun kaldı , cd'yi içine biraz zor alıyor ve çalamadan geri çıkartıyor .ki arkadaşın dediğine göre esas sorun ordan kaynaklanmış zaten . yani ordaki sıkışmadan dolayı yanmış anakarttaki sorunlu entegre .gelişmelerden serviste kazıklanmaya meraklı olanlar hariç , herkesi haberdar etmeye devam edecem .
1-hiç tofaş kullanmadım .2-o dediğim fiyat sıfırı için , çıkmasını 500 liraya bile buldum .3-eminim senden iyi anlıyorumdur elektronikten . Adapazarı 1.E.M.L.'nin Elektrik-elektronik bölümünden okul birincisi olarak mezunum. senin o üstteki ifadendeki çelişkini açıklamıyor bilgili olup olmaman üstelik .""""3 senelik garanti kapsamında teybimi 2 kere ücretsiz olarak yaptılar.""" (yani 2 kere bozuldu) ifadeyi kullanıyorsun , hem de peşinden """ Ben toyatanın hem sağlamlığından hemde servisinden çok memnunum.""" diyebiliyorsun . esas bu ne perhiz bu ne lahana turşusu çok sağlam da , neden acaba garanti süresinde de olsa 2 kere bozuldu acaba diye sormak hiç aklına gelmez mi acaba insanın ?"""""4-cahil-mahil laflarını kullanırken dikkat etmeni tavisye ederim . ben bi hakaret etmeye başlarsam feleğini şaşırırsın .P.S. senin gibi toyota servis yandaşlarından da akıl almaya ihtiyacım yok . forumda sadece 2 tane mesajın var . 2si de toyotanın servisçiliğini savunmak için . 2si de benim gibi sorunu olan toyota kullanıcılarına çamur atmak için .Toyotanın CD çalar ünitesi servis sağlayıcı olan İstanbuldaki Panakam'daki elemanların zahmet edip de bulamadıkları arızalı entegreyi (ve tüm ana kartı değiştirmeye kalkıştılar neticede) benim arkadaş elektronikçi buldu , değiştirdik . ve şimdi de tüm elektronik fonksiyonları çalışıyor aletin .sadece cd çalar kısmında sorun kaldı , cd'yi içine biraz zor alıyor ve çalamadan geri çıkartıyor .ki arkadaşın dediğine göre esas sorun ordan kaynaklanmış zaten . yani ordaki sıkışmadan dolayı yanmış anakarttaki sorunlu entegre .gelişmelerden serviste kazıklanmaya meraklı olanlar hariç , herkesi haberdar etmeye devam edecem .[/quote]Ya arkadaş ne kadar problemli bir adamsın sen yahu . Madem öyle herşeyi kolayca halledebiliyordun ne diye yardım istiyorsunki. İyilikte yaramıyor. Senin Adapazarı 1.E.M.L.'nin Elektrik-elektronik bölümünden mezun olduğuna inanmıyorum. Öyle olsaydı kendi problemini kendin çözerdin. Daha CD Çalardan bile anlamıyorsun niye bozuldu diye soruyorsun. İnsanlar bile bozulmuş makinelermi bozulmayacak. Toyota ya laf sokup durma beğenmiyorsan başka markaya bin kardeşim.
Ya arkadaş ne kadar problemli bir adamsın sen yahu . Madem öyle herşeyi kolayca halledebiliyordun ne diye yardım istiyorsunki. İyilikte yaramıyor. Senin Adapazarı 1.E.M.L.'nin Elektrik-elektronik bölümünden mezun olduğuna inanmıyorum. Öyle olsaydı kendi problemini kendin çözerdin. Daha CD Çalardan bile anlamıyorsun niye bozuldu diye soruyorsun. İnsanlar bile bozulmuş makinelermi bozulmayacak. Toyota ya laf sokup durma beğenmiyorsan başka markaya bin kardeşim.[/quote]hiç de kolay olmadı sorunu halletmek , yaklaşık 3 ay sürdü . nerden mezun olduğum senin inanıp inanmamana bağlı değil . çok istiyorsan git ordaki 1990 yılı mezuniyetini araştır , ya da gel diplomamı gör . kimseye yalan borcum yok ,kendim çözemedim ki yardım istedim . yahu Panakam servisi bile çözemedi ben nasıl çözecektim her alet bozulabilir , ama biri bana garanti süresinde 2 kere bozulmuş bir aleti sağlam diye savunmasın lütfen .hala kişisel problemlerle uğraştırıyorsunuz insanı , araç sorununa baksana sen .[quote=erdem yılmaz]evet aynen katılarak sunları söylemek istiyorum sen baska araba binmemissin heraldeki toyotanın cok sorunlu bir araba oldugunu söylüyorsun madem bu kadar şikayetcisin sat kardesim tofas kadar parcası ucuz olan araba yok sen hala kazıklandıgını söylüyorsun ( tofas varken baska araba firmaları yokmuydu)evet aynen katılarak sunları söylemek istiyorum sen baska araba binmemissin heraldeki toyotanın cok sorunlu bir araba oldugunu söylüyorsun madem bu kadar şikayetcisin sat kardesim tofas kadar parcası ucuz olan araba yok sen hala kazıklandıgını söylüyorsun ( tofas varken baska araba firmaları yokmuydu)arkadas elektronik bölümü mezunudur ama forumda genel olarak basına gelen biri varmı diye fikir alısverisinde bulunmaya calısıyordur[/quote]sanırım bir tekrar durumu mevcut mesajında ,Opele de bindim , bundan önce 1999 Astra HB sahibiydim . tatmin olmuşundur umarım .bu """"arkadas elektronik bölümü mezunudur ama forumda genel olarak basına gelen biri varmı diye fikir alısverisinde bulunmaya calısıyordur"""" cümlene de aynen katılıyorum . teşekkür ederim .
tamam Sait , msn adresini verdim arkadaşa , kendisi irtibata geçer seninle .unutmadan , desteğin için de ayrıca teşekkür ederim , bende senin fikirlerini paylaşıyorum .daha fazla söze gerek kalmamış zaten .
Birader,1- Bugüne kadar Tofaş yeterince kazıklamadımı. Onca paralar verip kalitesiz arbalara binmedikmi.2- Eğer CD çaları dediğin fiyatlara bulabilirsen hemen al.3- Sonuçta hareket halindeki araçlarda kullanıyoruz bu cihazları. Bu kadar hassas cihazların bozulmaması saçma olurdu. Eğer biraz elektronikten anlasaydın bunları hiç kullanmadığın zaman bile bozulduğunu bilirdin.4- Doğru söylüyorsun burada birbirimize yardım etmek için bulunuyoruz. Ama malasef yanlış insana yardım etmeye çalışmışım. Greçekten cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zormuş.