0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Volkan bence hiç Almanyadan getirtmekle uğraşma TR dede güzel cihazlar var yinede sen bilirsin ben navitecin ürününü kullanyorum memnunum resimleri aşağıda
hakkaten cok fonksiyonlu harika bi cihaz,bunu benim samurayda düşünemiyorum,offf paylaşım için sağol kardeş...
vaaaaaay gözüme,yeğenime bak ya dayısının türkü tutkulusu oldugunu bile biliyo,sen cok yasa be yeğen doğal olcak hersey he sen vedat selcuk zafer iyiymiş....ama detaylı inceledim harbiden yok yok bi cihaz,şahane...
mahmut abi bu cihaz güzelmiş =) maliyeti hakkında beni bilgilendirirmisin abi =)
http://cgi.ebay.de/TOYOTA-COROLLA-Navigation-GPS-Navi-DVD-Autoradio-DVB-T_W0QQitemZ180565906786QQcategoryZ14259QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D120627104063%252B120627104063%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D5234245853124498567ben bu cihazı almanyadan getirtmeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti bunun içinde tv-gprs,navigasyon,dvd oynatıcı,radio,telefon görüşme sistemi telefonu elimize sürmeden konuşma diye bi özellik bende tam olrak bilmiyorum ama bunun gibi bir çok özellikleri olan bir cihaz ve aracamızın görünüş standartlarına göre yapılmış yeni kasa corolla için böyle bir tesisat düşünrseniz iyi olur fakat biraz maliyetli ama bu cihaz için gerçekten değer =) buna bide arka kamera sistemi bağlayıp tv bölümüne montaj ettikten sonra 10 numara park sensörüne gerek yok
mahmut kardeşimin kullandığı cihaz gerçekten çok güzel.corolla nın konsolu auris ile nispeten aynı sanıyorum en azından müzik sistemi aynı o nedenle aurise de olacağı kanısındayım.necwox markasını bende araştırdım ancak bazı sorunlar yarattığı için tavsiye eden pek olmadı(özellikle navigasyonda sorun çıkarttığı,sistemin ağır çalıştığı,yavaş olduğu vb...)tabi bunlar sadece duyum, denemişliğim malesef ki yok. navitech hakkında herhangi bir şikayet yada sorun duymadım.genelde kullanıcılar memnun, en yakın örneği mahmut kardeşim. umarım memnuniyetleri çooook uzun yıllar daha devam eder.