Gönderen Konu: toyota corolla için yapılmış muhteşem sistem inceleyin.  (Okunma sayısı 6040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
http://cgi.ebay.de/TOYOTA-COROLLA-Navigation-GPS-Navi-DVD-Autoradio-DVB-T_W0QQitemZ180565906786QQcategoryZ14259QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D120627104063%252B120627104063%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D5234245853124498567

ben bu cihazı almanyadan getirtmeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti bunun içinde tv-gprs,navigasyon,dvd oynatıcı,radio,telefon görüşme sistemi telefonu elimize sürmeden konuşma diye bi özellik bende tam olrak bilmiyorum ama bunun gibi bir çok özellikleri olan bir cihaz ve aracamızın görünüş standartlarına göre yapılmış yeni kasa corolla için böyle bir tesisat düşünrseniz iyi olur fakat biraz maliyetli ama bu cihaz için gerçekten değer =) buna bide arka kamera sistemi bağlayıp tv bölümüne montaj ettikten sonra 10 numara :D park sensörüne gerek yok :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla için yapılmış muhteşem sistem inceleyin.
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2010, 00:33:42 »
Volkan bence hiç Almanyadan getirtmekle uğraşma TR dede güzel cihazlar var yinede sen bilirsin ben navitecin ürününü kullanyorum memnunum resimleri aşağıda

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2010, 00:40:25 »
Volkan bence hiç Almanyadan getirtmekle uğraşma TR dede güzel cihazlar var yinede sen bilirsin ben navitecin ürününü kullanyorum memnunum resimleri aşağıda

auris  için uygun deqılmıdır bu cıhaz?
2011 Kar Beyaz Confort Extra Toyota AuriS (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2010, 00:42:02 »
Malesef Murat :( ama ebayda bulabilirsin belki bir araştır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2010, 00:51:08 »

Bu ürünler için ses kalitesinin iyi olmadığını, tv'yi iyi çekmediğini söylüyorlar. Doğru mu?
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2010, 00:58:28 »
Ses kalitesi orjinal teyibiyle aynı ben bir fark görmedim tv de ben pek kullanmıyorum bir kaç kez açmıştım çok iyi olmasada ne izlediğinizi anlıyabilyorsunuz ama cine5 ve tnt çok net bir şekilde çekiyor. bir kaç kanal daha vardı çok net çeken ama aklımda dil.
Radyodada cızırtı olduğu söyleniyor ama bende gayet iyi çekiyor bunlar birazda montajdan kaynaklanıyor galiba

En sevdiğim özelliğide geri vitese takınca eğer mp3 dinliyorsanız ses tamamen kesilyor radyo dinliyorsanız sesi kısılıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2010, 11:24:01 »
mahmut abi bu cihaz güzelmiş =) maliyeti hakkında beni bilgilendirirmisin abi =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2010, 12:06:04 »
hakkaten cok fonksiyonlu harika bi cihaz,bunu benim samurayda düşünemiyorum,offf :)
paylaşım için sağol kardeş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2010, 12:09:46 »
bu cihazın auris için olanı varmı acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 27, 2010, 12:10:05 »
bu cihazların bir çok örnekleri var ..fiyat aralığı 500-1400lira arası..model mdeol tasarım tasraım ve özellik olarak farklılıklar gösterebilir tab ki önemli olan araç kokpiti ile bir bütünlük sağlayarak göz rahatsılızklarını önmeli..hassas olanlar için..;)

Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2010, 12:12:33 »
hakkaten cok fonksiyonlu harika bi cihaz,bunu benim samurayda düşünemiyorum,offf :)
paylaşım için sağol kardeş...
ya sen ne yapacan dvd gps falan dayıı...sen efsanesin en işin olur böyle gavur aletlerinin senin araçta..orjinsin sen orjin..samurayın ses sitemi senin ağzın..eşsiz Türkülerinle..navigasyonu gözLerin ve aklın..park sensöründe ben olurum zafer olur..selçuk abi olur wedat olur..olurda olur..:D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 27, 2010, 12:22:53 »
vaaaaaay gözüme,yeğenime bak ya dayısının türkü tutkulusu oldugunu bile biliyo,sen cok yasa be yeğen :) :)
doğal olcak hersey he :) sen vedat selcuk zafer :) iyiymiş....
ama detaylı inceledim harbiden yok yok bi cihaz,şahane...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 27, 2010, 12:25:51 »
vaaaaaay gözüme,yeğenime bak ya dayısının türkü tutkulusu oldugunu bile biliyo,sen cok yasa be yeğen :) :)
doğal olcak hersey he :) sen vedat selcuk zafer :) iyiymiş....
ama detaylı inceledim harbiden yok yok bi cihaz,şahane...
bu tip cihazlar incelenmez..neden mi yok yokta ondan ..sadece fiyatına ve garantisi kaç yıl ona bakılır..:D parasıda şahanedir..tabi ki..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #13 : Kasım 27, 2010, 13:24:44 »
mahmut abi bu cihaz güzelmiş =) maliyeti hakkında beni bilgilendirirmisin abi =)
Maliyeti bana birazcık pahalıya patladı aslında ben böyle birşey düşünmemiştim hiç aldığım araç onatçada showroom da hazır aksesuarlıydı bunuda aksesuar olarak araca takmışlardı bende takılı diye çıkartmadım nedeni hem beğendim hemde çıkarsaydım arka tamponda kamera yeri boş kalacaktı niye başka araç almadın dersende ben beyaz elegant alacaktım ellerinde beyaz olarak sadece bu araç vardı comfort extra aksesuarlı mecburen beyaz olması için bunu aldım.

maliyeti tam olarak yazamam ama faturada toplam aksesuar 4000 tl navigasyonun fiyatıda kdv si tv anteni ve geri vites kamerasıyla 2250-2500 tl gibi bişe sanırım ama dışarıda chin malı ürünleri çok daha ucuz taktırabilirsin gerçi buda chin malı ama hiç olmasa garantisi var.
Aşağıdaki linkte benim cihazın aynısını var orda fiyatı 1.995 tl tabi buna geri vites kamerası dahil dildir heralde
http://www.delcoshop.com/pinfo.asp?pid=98

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Kasım 27, 2010, 13:55:00 »
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 27, 2010, 14:58:52 »
biraz da ucuz osla :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Kasım 27, 2010, 15:10:59 »
http://cgi.ebay.de/TOYOTA-COROLLA-Navigation-GPS-Navi-DVD-Autoradio-DVB-T_W0QQitemZ180565906786QQcategoryZ14259QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D120627104063%252B120627104063%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D5234245853124498567

ben bu cihazı almanyadan getirtmeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti bunun içinde tv-gprs,navigasyon,dvd oynatıcı,radio,telefon görüşme sistemi telefonu elimize sürmeden konuşma diye bi özellik bende tam olrak bilmiyorum ama bunun gibi bir çok özellikleri olan bir cihaz ve aracamızın görünüş standartlarına göre yapılmış yeni kasa corolla için böyle bir tesisat düşünrseniz iyi olur fakat biraz maliyetli ama bu cihaz için gerçekten değer =) buna bide arka kamera sistemi bağlayıp tv bölümüne montaj ettikten sonra 10 numara :D park sensörüne gerek yok :)

Cihaz çok pahalı alibabada 300-400 dolara çok güzel cihazlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 27, 2010, 19:30:56 »
mahmut kardeşimin kullandığı cihaz gerçekten çok güzel.corolla nın konsolu auris ile nispeten aynı sanıyorum en azından müzik sistemi aynı o nedenle aurise de olacağı kanısındayım.necwox markasını bende araştırdım ancak bazı sorunlar yarattığı için tavsiye eden pek olmadı(özellikle navigasyonda sorun çıkarttığı,sistemin ağır çalıştığı,yavaş olduğu vb...)tabi bunlar sadece duyum, denemişliğim malesef ki yok. navitech hakkında herhangi bir şikayet yada sorun duymadım.genelde kullanıcılar memnun, en yakın örneği mahmut kardeşim. umarım memnuniyetleri çooook uzun yıllar daha devam eder.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Kasım 27, 2010, 19:33:31 »
Bu konuda Doğubank ta alternatif yerler var arkadaşlar.
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #19 : Kasım 27, 2010, 19:40:32 »
mahmut kardeşimin kullandığı cihaz gerçekten çok güzel.corolla nın konsolu auris ile nispeten aynı sanıyorum en azından müzik sistemi aynı o nedenle aurise de olacağı kanısındayım.necwox markasını bende araştırdım ancak bazı sorunlar yarattığı için tavsiye eden pek olmadı(özellikle navigasyonda sorun çıkarttığı,sistemin ağır çalıştığı,yavaş olduğu vb...)tabi bunlar sadece duyum, denemişliğim malesef ki yok. navitech hakkında herhangi bir şikayet yada sorun duymadım.genelde kullanıcılar memnun, en yakın örneği mahmut kardeşim. umarım memnuniyetleri çooook uzun yıllar daha devam eder.
Aykut abi öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler .
Aurisin teyibiyle corollanın teyibi arasında az bişe fark var diye duymuştum tabi kesin cevabı yetkili servisten öğrenebiliriz.
Necvoxun sorun çıkardığını daha önce bende duymuştum en canlı örneğide sanırım forumda Mehmet abi onun cihazı necvox ve sorun yaşamıştı galiba ama sorunları yetkili servis tarafından giderildi.

Tavsiyem bu tip cihaz takacaksanız serviste taktırınız. biraz pahalı ama bir sorun çıktığında karşınıza muhattap alacağınız birileri çıkıyor.