Gönderen Konu: LAPTOPTA OYUN OYNAMAK İSTİYORUM BUNDA MÜNKÜNMÜ  (Okunma sayısı 2200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-

Toyota Club Türkiye

LAPTOPTA OYUN OYNAMAK İSTİYORUM BUNDA MÜNKÜNMÜ
« : Kasım 26, 2010, 22:04:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: LAPTOPTA OYUN OYNAMAK İSTİYORUM BUNDA MÜNKÜNMÜ
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2010, 23:07:51 »
Oyun oynayacaksan iş görmez bu

En az Core 2 Duo 2 ghz işlemci nvidia gt240m yada ge force 9x serisi yada ati grubunda en az 4650 veya 56xx serisi .Birde 3gb ram .

Bu özelliklerde bir notebook ile günümüz oyunlarını orta seviye görüntü ayarlarında oynayabilirsin.

Ben şu anda notebook kullanıyorum. Core2Duo t7500 2.2ghz 4gb ddr800 ram ve nvidia 8400gt ile call of duty black ops u 1280*800 çözünürlükte düşük seviye 1024*768 de orta seviye görüntü ayarlarında oynayabiliyorum.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Fiyat performans ürünlerinde şu anda en uygun ürünlerde Packard Bell ve Acer da fakat Acer servisi problemlidir. Packard Bell i Koyuncu grubu getirir en azından sattıkları ürüne sahip çıkıyorlar :)
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2010, 00:21:51 »
Ramazan hocam anlatmış zaten ama şunu da belirteyim Packard Bell de Acer çatısı altında üretilmektedir.  Abim Acer kullanıyor. geçen monitörde bir arıza oldu 15 günde değişim yaptılar.

Eğer fiyat performans arıyorsan LEnovo'ya bak. Lenovo eskiden IBM olarak bildiğimiz bilgisayardır. Lenovo netbook aldım çok harika.
Oyun oynamak istiyorsan ekran kartının paylaşımsız olması gerekir.  Nvidia GT 240 cipsetli ekran kartları 128 bittir. performansta sorun çıkarmaz. Ati 5470 cipsetli ekran kartı 64 bittir. Şu anda Acer çok makinesinde Ati 5650 kullanıyor. o kart da gayet iyi bir ekran kartıdır.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #3 : Şubat 15, 2011, 14:49:29 »
tabiki oyun oynayabilirsin ancak kime göre neye göre hangi oyun :D  gta 4 ü en iyi grafik ayarlarında oynamayı bekleme ama bundan daha iyi sistemlerde bulabilirsn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 15, 2011, 15:41:00 »
Pc sadece standart işler için tasarlanmış bir laptop sadece laptop...Bir çok oyunu oynarsınız ama gta4 nfs Undercaver vb oyunları oynamak baya sıkıntılı olacaktır hatta bu tarzdaki oyunları zaten kaldırmayacaktır kaldırdıklarınıda takıla takıla oynarsınız....Lakin oyun için alacaksanız laptoplar zaten oyuna uygun değilller......