Gönderen Konu: Yağ  (Okunma sayısı 1445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Yağ
« : Ekim 15, 2007, 13:09:32 »
meraba arkadaşlar 91 gl corolla sahibiyim.geçen 15-40 kastrol myağ koydu ustalar.yağın ömrü 7000 olduğu halde yazın tekrar değiştireceğiz dediker.ben ancak 2000 km giderim.israf olacak,ayrıca ustanın dedikleri bana çok mantıklı gelmedi.ince yağ yazın niçin kullanılamıyor ya da neden 7000 gitmeyeyim.hem yaz hem kış yağ değiştirmek masraflı oluyor hattızaında bir memurum.beni aydınlatırsesanız çok sevinirim.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.aranıa yeni katıldım.bunun için bahtiyarım.              
                          hamdi kılınçer

Alıntı yapılan: hamdi kılınçer
meraba arkadaşlar 91 gl corolla sahibiyim.geçen 15-40 kastrol myağ koydu ustalar.yağın ömrü 7000 olduğu halde yazın tekrar değiştireceğiz dediker.ben ancak 2000 km giderim.israf olacak,ayrıca ustanın dedikleri bana çok mantıklı gelmedi.ince yağ yazın niçin kullanılamıyor ya da neden 7000 gitmeyeyim.hem yaz hem kış yağ değiştirmek masraflı oluyor hattızaında bir memurum.beni aydınlatırsesanız çok sevinirim.vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.aranıa yeni katıldım.bunun için bahtiyarım.              
                          hamdi kılınçer
[/quote]

Toyota Club Türkiye

Yağ
« : Ekim 15, 2007, 13:09:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Yağ
« Yanıtla #1 : Ekim 15, 2007, 22:17:04 »
Kendinizi 'Tanışma' bölümünde tanıtırsanız daha memnun oluruz.
Bunun dışında aynı araçtan bende de var ve önerilen yağ 10-40 ya da 5-30.
Ayrıca bu bölümün üstünde sabitlenmiş bir konu olarak bulabileceğiniz bir 'Yağ' konusu var.Oradan da grekli bilgileri bulabilirsiniz.