0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabi turbo benzinli bastıktan sonra manyak yakar valla [/quote]benim birinci tercihim motor hacminin yüksek olmasıdır sonra turbo uygulaması felan gelir turbo benzin en yakın bize subarudur fiyat bakımından ama bakım maliyeti vede arıza olduğunda ki masraf çoktur en iyisi hacmi büyük motorlar heryerde her derde devadır
yok benim kuzende astra 1.6 turbo var corolladana daha az yakıyor hatta inanmadım corolladan daha az yakmaz diye ama kullandım baya bi gerçektende daha az yakıyor[/quote]bastın mı yakar, ama düşük devirli kullanılırsa az yakabilir
yok benim kuzende astra 1.6 turbo var corolladana daha az yakıyor hatta inanmadım corolladan daha az yakmaz diye ama kullandım baya bi gerçektende daha az yakıyor[/quote]turbo basıncı acaba nedir gerçekten turbo bir ie yarıyormu yoksa pek fark ettrimiyormu önemli olan kriterden biride bu
dizel araçlara performansdan uzak diyen arkadaşlara 1.6 tdci focusları kullanmalarını ve bir köşeye çekilip utanmalarını istiyorum . [/quote] ++1
performansı iyi olabilir ama sportif keyif sıfır. devir aralığı düşük olduğu için benzinlideki o yüksek devre ulaşma hissi olmuyor.fifth gear denen programda bunu test ettiler, mini cooper ve mini cooper d , test edildi aynı anda, benzinli kesinlikle daha cok keyif veriyor.[/quote]katılıyorum bende aynsını düşünüyorum eniştemde var focus 1,6 dizel 5000 deviri geçmiyor araba