0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı bey,Hayatı kolaylaştıracak her gelişme elbette olumlu yorulmalı. Size katılıyorum.Ama unutmayalım.Cebimizden daha fazla para çıkmasına yönelik her adım böyle atılıyor, bu şekilde anlatılıyor.Saygılar...
Cebimizden daha fazla para çıkmasını önlemenin yolu kurallara uymakla olmuyor malesef.Keşke olsa.Size sadece küçük bir örnek :Vergi ve ceza toplama miktarlarında yıllık hedef belirtiliyor ve hedef yıldan yıla yükseltiliyor.Amaç milyonlarca sürücüyü daha fazla yolmak ...Bu kadar basit.
Bilyorum Selim bey ama kurallara uyduktan sonra bir trafik polisinin ceza yazacağını sanmam tabi bazen istisnalarda oluyor bugune kadar bir çok kez durduruldum ama hiç birinde ceza yemedim sadece bir kere film var diye ceza yazacaktı memurun biri dedim yazma sökecem ister sök ister sökme dedi ordan başka bir memur bırak dedi sökecekse boşu boşuna yazma yani dediğiniz gibi kurallara uysakta bazen ceza yiyoruz ama bu abartılacak kadar dil zaten polis ceza yazmak için durdurmuşsa sizi allem eder kullem eder yazar. Bunun şimdiki sistem veya çıkacak olan sistem ile lakası yok.Haksız yere ceza yediğiniz zamanda şikayette bulunup iptal ettirebilirsiniz tabi bununlada kimsenin uğraşacağını sanmam çünkü yazdıkları ceza 50-100 lira arası bişe ondan kimse işini gücünü bırakıp dava açamıyor .Kısaca size hakveriyorum ama bizim yapacağımız tek birşey var bu konuda kurallara uymak başka bir alternatif varsa yazın onlarıda değerlendirelim.
birbirimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek.
Unutmayalım. Uygulanan bütün haksız trafik ceza ve vergileri bir şekilde bizim organize ve örgütlü olamamızdan cesaret alıyor.