0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende direksıyon mevcuttu sporco ölçüsü küçük oldugundan dolayı kavrama olayı kolay oluyor fakat tavsıye etmem bellı bı sure sonra ınsan sıkılıyo.Pedallar bellı bı sure adamın canını sıkıyo zamanla alısıyosun ama aldın mı markalı ve kalıtelı bırsey almanı onerırım dandıkler ayagının altından kayıp gıdıyor.[/quote]pedalları 13 ytlye buldum bunun markalısı nedır veya kalıtelısı ne kadardır bılader
İlden ile satıcıdan satıcıya değişir fakat ileride ciddi modıfıyeler dusunuyosan sparco, momo veya typer al derım he yok bana gösterıs olsun dıyorsan fazla acılmana gerek yok.Sparcoların fıyatı 90 dan başlıyo suan.Senin alabılecegın suan ıcın markalı olarak monza ve jsv olabılır.[/quote] bugun typer pedal takımı altım 15 ytl taktım gusel oldu valla monza dıreksıyon gordum cok hosuma gıttı 70lıra ama sonra alıcam ayrıca bugun gosterge bolumunu cıkarttım forumda anlatmıslar bıraz lambasını degırtıreyım dedım mavı yapayım arkada 14 tane lamba var cevırım kendıne dogru cekınce cıkıyo 3buyuk 11kucuk lamba var gostergeyle cam arasındakı tırnaklardan bırını sakarlıla kırdım yalnız ıcıne baktıgım zamn markaların cogunlugu toshiba oldugunu gordum gercekten kalıtelı yamıslar her ınce ayrıntıyı ve bısı daha dıkkatımı cektı gosterge tablosunu cıkardıktan sonra b oslugun ıcıne baktım kalınca bı kolon gecıo arabaya paralel olarak ıcerden cok sasırdım ve gayet hosuma gıttı arabada bole bı kolon olması
ben ısmarlıyorum pazartesı allah ızın verırse 5-6 gun ıcerısınde elımde olacaklar.Fotografları eklerım en kısa zamanda.[/quote]cok ıyı olur kardesım...beklıyoruz
Maalesef 200 km li olanını bulamadım ya180 yada240 var.ebay-de de 200 km olanı var ama onun fiyatlarıda 80-90 eurodan başlıyor.Şuan için askıya aldım beklıyorum bi altarnatif bulana kadar.[/quote]hadi ya kotu olmus senı aldıgın ne kadar pekı ve nerden aldın kardesım
ebay.com dan sıparıs verecektım toplamda 40 doları gecmeyen bı ucret kargo dahıl fakat suan bekleme modundayım aradıgımı bulamadıgım ıcın en son ustamla konusup bı kara verıcem.[/quote] hayırlısı bakalım bilader ben vites topuzu typer pedallar egzos kafası(egzos kafası takınca cok tatlı bı sesı oldu)toplam35 ytlye kapattım fakat vites topuzu uzun kaldı bıraz yanı eskısınden 2 yada 3 cmdaha yukarıda bu yuzden vıtes gecıslerı uzadı ama zamnla alısılıo eskısı gıbı serı oluyo hayırlı aksamlar..