0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Senin de bayramın kutlu olsun,eğer sadece virajlarda oluyorsa filtreden, yağ eksikliğinden, su eksikliğinden, karburatördeki bir problemden olabilir (LPG'si herhalde karburatörü kullanıyordur). LPG sisteminden de olabilir, (hatta büyük olasılıkla ondandır)[/quote]teşekkürler. kendisine ilettim. bencede dediğiniz gibi. saolun
arkadaşlar bi arkadaşta 91 ae92 kasa corrolla var,benden rica etti bi sorunu varmış sorun şu;önceden virajlarda 2. viteste dönerken bi problem yokken bu aralar aynı hızda ve aynı veteste dönerken arabanın ileri geri tekleme yaptığı, neredeyse motor stop edecek kadar problem çıkardığı, daha sonra virajı çıkınca gaza basınca arabanın normale döndüğünü ifade ediyor. acaba sorun ne olabilir? bence araba lpg li olduğu için muhtemelen lpg filtresi tıkalı gibigeliyor. sizde fikrinizi söylerseniz ben arkadaşa ileteceğim. zaten kendisi de üye olacaktır. herkesin ramazan bayramını tebrik ederim.[/quote] sia aslında cevabı vermişsiniz gaza basınca düzeliyor diyorsunuz. işte çözüm o. lpg ayarı çok kısıktır o yüzden yeteri kadar beslenemeyen motor gaz istiyorum diye tekler. kazasız günler dilerim...