0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkaadsım merhaba o kasa o modellerde en cok karsılasılan durum dur yag yakması bilmişyorum ama o aracların motorunu neden o kadar nazik yapmıslar onu anlamadım toyota dediginiz zaman bi kere motor en assagıya 400 bin filan yapması lzm ama bir servise götür yagını kontrol et baktın cok yag yakıyor sakın serviste yaptırma canını fazla yakarlar güzel bir ustaya gir sekmanla kurtarabiliyosan kurtar baktın kurtaramıyosun bineceksen eger full rektefiyeye gir yanlız parcalarını muakkak yetkili servisten al garantili ve orj olsun yoksa yarın gene basına gelir emin ol[/quote]Sanırım vvt-i motordan bahsediyorsunuz arkadaşta olan araçta efi motor var.(yani bir önceki kasa ae101 deki aynı motor)Ve bu motor her türlü dayanıklılığını ispatlamıştır.Büyük ihtimalle kayda değer bir eksilme değildir eğer öyle ise otobanda yüksek suratte uzun süre yol aldığını umuyorum.Üçüncü bir ihtimal ise bu aracın km si ile oynanmış olma ihtimali...
Zekeriya arkadaşın aracın da bir problem yok aynı araçtan bendede var ve 6 öğretmen arkadaşımdada var hepside yağ yakıyor zatem kullanma kulavuzunda 10bin km de en az 1 lt en fazla 10 lt aralığında tüketebilir bu aralıktaki tüketim sakıncalı değildir eksilince ilave edin diyor (Mobil süper 10/40 ekleyeceksin) sevisin kullandiği yağdır. [/quote]İslik sesi bizim araçlardan geliyor sebebide emme manifoldunun yapısı oradan geliyor doğru hepsinde var bu ses Eski kasaların 1.6 EFİ lerde yok çünkü iki motor aynı fakat bizim emme manifoldunun yapısı ve şekli farklı dizayn edilmiş (karşılaştırabilirsin)bizim araçlar rolentide 6 ile 7 devir/dakikada arasında çalışırken eski kasalar 9 d/dak. çalışır (toyota bunu sışık şehir trafiğinde beklerken tüketim düşsün diye yaptı diyor servis)bizimkilerin çaslışma devri düşük olduğu için ıslığa benzer bir ses duyuluyor gaza basarak 9 d/d çıkardığıda sesi kesiyor .