Gönderen Konu: Nissan Note  (Okunma sayısı 2109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Nissan Note
« : Ekim 11, 2007, 10:47:23 »
Nissan, Note un dizelini üretmiş. Akşam bi tv kanalında reklamlarını cördüm. Yanlız bu gün saat 10:30 itibari ile girip bakmaya çalıştım ama sitede hata var Note ile ilgili. Artık nissan.com.tr den açılınca incelersiniz. Merak ettim özelliklerini, gücünü filan. Satarmı acaba fiyatı nedir? Dur bide google amcaya soralım.  

Sorduk işte cevaplar;
1.5lt düz vitesli common rail dizel motor 86 hp'lik güç üretirken, şehirdışında 100km mesafede yalnızca 4.6 lt. yakıt tüketiyor. (Bence fazla bayağı bi fazla)

437 litrelik bagaja sahip Note, dizel versiyonunda Visia ve Tekna olmak üzere iki donanım seçeneği bulunuyor. (Visa indirimli : 29.900,  Tekna : 32.900 ytl)

ABS, EBD, Brake Assist, sürücü ve yolcu hava yastığı, yan hava yastıkları, 160 mm kayabilen kızaklı arka koltuk, klima, ısıtmalı ve soğutmalı torpido gözü gibi donanımlar standart sunuluyor.

Yeni Note dizelin farklı donanım seviyelerinde 6'lı CD değiştirici, otomatik klima, yol bilgisayarı, sürücü koltuğu altında gizli saklama kutusu, çift yüzlü fonksiyonel bagaj panelinin (flexiboard) yanı sıra, Bluetooth ve MP3 bağlantı ünitesi teknolojik özelikleri de bulunuyor.  

Toyota Club Türkiye

Nissan Note
« : Ekim 11, 2007, 10:47:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Nissan Note
« Yanıtla #1 : Ekim 11, 2007, 11:21:20 »
Ne o İsmail abi corolladan sıkıldın herhalde.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Nissan Note
« Yanıtla #2 : Ekim 11, 2007, 12:43:35 »
Yoo. Haber aldık haber sayfasına ekledik ne varki bunda.