0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinal toyota alarmlar ile tecrübem yok, ama öğrenmen gereken cam kaldırma modülü için çıkışlarının olup olmadığıdır. Muhtemelen vardır. [/quote] forumlarda şöyle bir şayler buldum servis takamadığına göre çıkışı yok anlaşılan ama türkiyede toyota adına cenmax firması yapıyo oda takılması anlatmış ama.. kablo sıyrılması mı gerekiyomuş forumu da su[url]http://www.cenmax.net/forum/showthread.php?t=123[/url]fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
takılır. arabanın üzerindeki alarm desteklemiyorsa bile, kumandadan kapatmak için düğmeden bastığınızda kapı kilitlerine elektrik gider, yani merkezi kilitten, ordan bi kablo alıp bağlayınca olması lazım. benim eski şahinde öyle yapılmıştı. araçta sadece uzaktan kumanda vardı ve desteklemiyordu. kapı kilidine giden elektrikten aldılar [/quote] utku bay sorunda burda yaa şahin gibi olsa hemen takılır çok basit. bizim araçlarda imbuluzer var ve camlar akıllı cam tek dokunuşlu, birde imbuluzer hemen devreye girmiyo bildiğim kadarıyla 10 sn sonra falan.hiç koca türkiyede corolla 2006 tipine taktıran yokmudur bu modulu yaaaa hadi arkadaşlarrr
Immobilizer genel olarak elektriği kesmiyor ki, ona kafa takmana gerek yok. [/quote] sıradan bir elektrikçi dedi ki sordum aslında alarmın beyni imbuluzere kitlenince sinyal gönderiyormuş ve alarm çalarken çalışmıyomuş birde camlar kapandığı halde yukarı zorlayablir dedi akıllı camlarda sorun çıkıyomuş bazen ama fiat lineada sorun olmadı uyguladık dedi daha önceden toyotaya takmamış hani olurya, alarmı kapatınca camlar kapanınca zorlamaya gene devam ederse ....ondan acaba taktıran arkdaş varmı diye öğrenmek istedim artık deneyecez galibaa60-65 arası bir fiyata modul dahil olur dedi
2011 Corolla ma cam kaldrıma modülü taktırdım. Aracımda alarm yok sadece cam kaldırma modülü taktırdım.Bursa-Çavdarlı servisinde taktırdı. Bu parça yeni gelmiş zaten. Servisteki görevli de takılamaz dedi önce. Bilgilerinize..