Gönderen Konu: ikinci teyp montajı yapanlar  (Okunma sayısı 3099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
ikinci teyp montajı yapanlar
« : Kasım 24, 2010, 04:15:06 »
merhaba,
bende 2003 model 1.6 sol hb araç var.
küllüğün üstündeki bölüme mp3 çalar eklemek istiyorum. bana yardımcı olur musunuz.
montajı için herhangi bir kesme delme olacak mı. aracın içindeki hoparlörlerden yararlanamaz mıyım. ikinci bir teyp yerleştirmem halinde ilk teyp kullanım dışı mı oluyor. küllüğün üstündeki bölüm mp3 çalar için uyumlu mu. teşekkürler

Toyota Club Türkiye

ikinci teyp montajı yapanlar
« : Kasım 24, 2010, 04:15:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: ikinci teyp montajı yapanlar
« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2010, 09:43:09 »
Necati (diyorum çünkü profil bilgileri eksik yaşın kaç bilemiyorum ;)) kullüğün üstü kesilicek , geri dönüşüde yok, 2. bir teyibi napıcaksın merak ettim, ben 2. teyibi taktırdım ama orjinal teyipten ses alamazsın bu halde, orjinal kolonlara bağlarsın ancak ses berbat çıkar , seste iyileşme bekleme hiç, aynı dandik ses devam eder.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2010, 23:51:08 »
selam  Mesut,
yaş 37 bu arada. :)
ikinci bir teybi mecburiyetten istiyorum. çünkü orjinal teybim cd yi okumayıp geri atıyor. servise gittim. bizde tamir olayı yok dediler. ancak yenisini sipariş eder öyle takarız dediler. Hatay Antakya toyota servisi.
bende müziksiz kalmak istemiyorum. müzik delisi değilim ama radyodan sıkıldım artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2010, 10:25:34 »
Necati bey aynı teyp olsun orjinali bozulmasın diyorsanız.orijinallikten yanaysanız istanbul ankarada bir sürü çıkma teyp mevcut bulabilirsiniz.300-400 tl civarı..
Ancak madem teyp bozulmuş,Bence teypi söktürün yerine 300-400 kullanılmış teype para vereceginize iyi bir mp3 çalar alırsınız..Çerçeveyede 30-40 lira verdiğinizde hallolur..Küllğün orayı kestirmeyin yazık olur teyp zaten bozuk bir işe yaramıyor çıkarın gitsin ...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Kasım 26, 2010, 00:19:05 »
bu sefer de yol bilgisayarı gidiyor ortadan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2010, 23:11:48 »
Yol bilgisayarı olupta çift çekirdekli laptop değil hani... Necati bey yol bbilgisayayarında birşey yok ki.Anlık ve ortalama yakıt var oda bazen sapıtıyor lpg li ise.Ne kadar yol gidecegini nekadar benzini var gibi yetenekleri yok..Allaha emanet bir yol bilgisayarı.Eksikliği çokta önemli değil enazından benim için.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 28, 2010, 10:31:39 »
abi  yazık etme pişman olacan iş yapma vaz gec ikinci teyip sevdandan  cd calmasın varzet  radyoda da güzel sarkılar cıkıyor helede türk halk müzik yayını yapan radyo bulursan vay  keyfine
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır