0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok guzel olmuş. Guzel bir ilk adım attın kardesim ve artık gerisi yavas yavas gelir;) güle güle kullan kazasız belasız
doğru...Çok güzel oluş güle güle kullan
cok güzel olmuş kazasız belasız sürürüşler taşkın bizim ae101 lere de yaparsın artık değilmi selcuk abi
çok iyi olmuş ya güle güle kullanın ben de baya araştırmıştım bi ara ama toyotanın orjinal spoilerları çok pahalı aslında düşünüyorum ben de ne kadara mal oldu nerden getirttiniz...
Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim arkadaşım..Velhasıl konuya yazmamdaki sebeb bugun o bahsettiğim yağ sorunu için servise gittiğimde birden herkez arabanın etrafına toplandı ve satış temsilcisinin konuyu açmasıyla beraber spoilerin resimleri çekilmeye başlandı Orjinal olup olmadığını sordular nerden nasıl getirdiğimi vs. hiçbirinden olumsuz tepki almadım aksine burda olsa onlarındanda duyduğum ekmek su gibi satarız lafı oldu .. Toyotanın bizi bunlardan mahrum bırakması çok acı..
Taşkın yağ sorunun ne oldu servis ne dedi herkes bundan şikayetçi ama benim ikinci d-4d aracım ikisindede yağ konusunda bir problem yaşamadım işallah sorunun çözülmüştür.
Vallahi adam dedi ki benim şimdi yapacağımı sen kendin yapmışsın bile. Bende güldüm doğal olarak normalmiş bi sıkıntı yok 10.000 bakımdan sonra değerler ölçülecek zaten o eksilmede kalktı ortadan düzenli olarak kontrol ettim o günden sonra gün,gün hiçbir problem yok
Taşkın bir sorun olacağını bende sanmıyorum servisinde dediği gibi sıfır araçta yağ yakması normal bide sen aracı biraz sıkıştırmışsan eğer biraz daha fazla yakmış olabilir ilk yağ değişiminden sonra sen yine 1000 km de bir kontrol et aşırı eksilme devam ediyorsa servise turboya bakmalarını söyle çünkü bazı d-4d lerin turbolarının yağ kaçırdığını duymuştum kısaca kafana takma yağını kontrol et eksilme devam ederse servis halledecektir.
Yok aslında ne kadar sıkıştırırsan sıkıştır normal bi eksilme değildi yani ama hal oldu sanırım şuan demini almış durumda zaten ben her zaman yağını kontrol ederim alışkanlık diğer araçlardan da Ve ayrıca servise gittiğimde aksesuar köşesine yeni bir arkadaş eklenmiş tam uyumlu navigasyon getirmişler.. Fiyatıda biraz normal geldi..
Çok ciddiyim süper olmuş, bir de bu sedanlara minnacıcık varolup olmadığı belli olmayan sözde rüzgarlık koyuyorlar ya hiçbir değişiklik olmuyor bence. Senin spoiler çok güzel olmuş.
Navigasyon olarak benim kullandığımı tavsiye ederim çok güzel navitechin grd-nx 22 tc modeli corollaya uyumlu.fiyatıda ben serviste 2000-2500 gibi bir rakama taktırdım fiyatı tam veremiyorum faturada başka aksesuarlarda vardı çünkü.
işte budur yaa tamda hayalimdeki gibi.harika olmuş tebrik ederim
Kusura bakmayın fakat ben imageshack'den yüklenmiş hiç bir fotoğrafı göremiyorum bu konudada olduğu gibi sebep ne olabilir.. ?
ahh benim akılsız başım !! forumu takip etmezsem olacağı budur..2 gün önce cam tıkırtısı için servise gittiğimde spoyler taktırdım ama çıkarmakta kolay olsa gerek yeterki nasıl temin edeceğimize yardımcı olursan ve fiyat ne kadara geliyo bilgi verirsen sevinirim bu arada yorumun sonunda da olsa vaovvvvvv mükemmel olmuş allah güle güle kullanmayı nasip etsin
tek kelimeyle müthiş olmuş eline sağlık
güzel olmuş hayırlı olsun...
Taşkın'ım güzel olmuş kanka ellerine sağlık
Teşekkürler Yağız'ım neredesin nerdee?