0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler Muhammet abi Oo o zaman beraber döktürürüz problem yok bulursan derken istediğin zaman buluruz zaten
yeni kasaların body kıtını hazır olarak yapan yerler var eğer ilan linki blabilirsem paylaşırım..ön tampon eki arka tampon eki yan marşpiyeller tam emin değilim 600 ila 820arsı gibiydi sanırım..;)bilginize sahibinden ilanlarındaydı sanırım
paylaşırsan çok sevinirim
paylaşım için sağol birazdaha bakınıyım
elinizde hangisi varsa onu alıyım vedat abi
vedat bu arada sen halen cam filmi modifikasyonunu konu etmedin bekliyoruz yoksa ettinde ben mi esgectim?
Teşekkürler Vedat abi senin araç bunlara daha uygun aslında ama.. Teşekkürler Osman..Zaten ya beyaz yada bu olcaktı beyaza çok süre verdiler bizde füme aldık Hakkı abi demek ki için temiz bol bol dileklerin gelmiş Teşekkürler senin efsaneyede bi film taktırsak diyorum sadece
sarı altılı çift
taşkınhavada böyle güzel gözüküyorsa bu spoiler senin toyotanın üstünde nasıl durur artık ağız tadıyla binmek nasip olsun.
arabanın kişiliğini değiştirmiş , güzel yönünü ortaya çıkarmış , plakalığa yaptığınız krom kaplamada araca japon tarzı vermiş , bence kare plaka kullanmalısınız.
oo taşkınım hayırlı olsun maşallah hakkaten süper olmuş güle güle kullan
Valla gerçekten de çok tatlı durmuş, bu kasaya bu yakışır hayırlı olsun güle güle kullan abi
Süper olmuş Taşkın..
Selçuk abi taktık zaten sen bi arka sayfadaki resimleri kaçırmışsın galiba