0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla hocam lpg ekeonomik az yakıyor iyi güzelde..Siz çok km yapmıyorsanız yıllık 10 15 bin civarı yapmıyorsanız hiç buaşmayn.Aracın motor sesi falan değişiyor..Ha bende var pişmanmıyım yok niye çok geziyorum motor tamir ettirsem ne olacak bir motor parası çıkar ben de kaldıgı sürece.Ama birdahaki tercihim kesinlikle dizel olacak..Sİz derseniz ki arada 4 bin tl fark var bende ozaman lg kiti montajı ruhsat muayenesi derken 2,000 tl yi geçiyor.2,000 tl içinde aracın sagını solunu deldirmenin bir anlamı yok..Benzinlide bu devirde zor binilir lpg şart
+1
Sİzlerin destegine ihtiyacım var
Arkadaşıma 2006 Sol A/T beğendik kaporasını verdik, araçta BRC sıralı sistem var. Toyota Kavacık'ı aradık, ekspertiz yapıyormusunuz diye adamlar servise LPG'li araç almıyoruz dediler. Bizede en yakın yer orasıydı:( Bunlar bakımada almazlar..
Kapı gibi destek, her zaman hazır ve nâzır :DPendik Dumankaya alıyor .
sağol Vedat bey randevu saatine uyuyolarmı, yoksa ilk gelen girer havasındamı servis. Perşembe ekspertiz yaptıracağız arabayı ona göre randevu alalım.
Baktırmadan mı alalım napalım Tuncay Bey ben baktım 2 parça boya var, tamponlar boyalı birde. 68 binde, titreme yok, vites geçişleri iyi otomatik gazda baya seri, içi temiz, işte baktırmadan almakta soru işareti.