Gönderen Konu: LPG SİSTEMİ TAKAN YADA BİR YERE YÖNLENDİREN SERVİS VAR MI?  (Okunma sayısı 4635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bazı markalar firma politikası gereği lpg takarken bazıları buna sıcak bakmıyor....

Toyota da anlaşma yapmayan ve müşterisine lpg önermeyen grupta yer alıyor....

Ancak bazı firmalarda servislerin resmi olmasada lpg için yönlendirme yaptığı, sorun çıkarsa ilgileniriz dediğini de biliyorum.....

toyota servislerinden böyle yönlendirme yapan var mı? hangi şehir? yakınsa onlardan yardım alalım bari....
bu hafta lpg taktırmayı düşünüyorum da......??????????
Cihan Şenol
2011 Corolla 1.33 Beyaz

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG SİSTEMİ TAKAN YADA BİR YERE YÖNLENDİREN SERVİS VAR MI?
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2010, 23:28:35 »
Valla  hocam lpg ekeonomik az yakıyor iyi güzelde..Siz çok km yapmıyorsanız yıllık 10 15 bin civarı yapmıyorsanız hiç buaşmayn.Aracın motor sesi falan değişiyor..Ha bende var pişmanmıyım yok niye çok geziyorum motor tamir ettirsem ne olacak bir motor parası çıkar ben de kaldıgı sürece.Ama birdahaki tercihim kesinlikle dizel olacak..Sİz derseniz ki arada 4 bin tl fark var bende ozaman lg kiti montajı ruhsat muayenesi derken 2,000 tl yi geçiyor.2,000 tl içinde aracın  sagını solunu deldirmenin bir anlamı yok..Benzinlide bu devirde zor binilir lpg şart
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2010, 23:37:03 »
Valla  hocam lpg ekeonomik az yakıyor iyi güzelde..Siz çok km yapmıyorsanız yıllık 10 15 bin civarı yapmıyorsanız hiç buaşmayn.Aracın motor sesi falan değişiyor..Ha bende var pişmanmıyım yok niye çok geziyorum motor tamir ettirsem ne olacak bir motor parası çıkar ben de kaldıgı sürece.Ama birdahaki tercihim kesinlikle dizel olacak..Sİz derseniz ki arada 4 bin tl fark var bende ozaman lg kiti montajı ruhsat muayenesi derken 2,000 tl yi geçiyor.2,000 tl içinde aracın  sagını solunu deldirmenin bir anlamı yok..Benzinlide bu devirde zor binilir lpg şart
+1
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2010, 23:39:08 »
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2010, 23:41:13 »
Arkadaşıma 2006 Sol A/T beğendik kaporasını verdik, araçta BRC sıralı sistem var. Toyota Kavacık'ı aradık, ekspertiz yapıyormusunuz diye adamlar servise LPG'li araç almıyoruz dediler. Bizede en yakın yer orasıydı:( Bunlar bakımada almazlar..
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • selam verdim rüşvet değüldür deyü almadılar
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2010, 23:42:46 »
Cihan bey kardeşim, arkadaşın dediği gibi fazla gezmiyorsan bencede hiç lpg ile uğraşma, bir de bildiğim kadarıyla senin aracın da yeni, biliyorsundur belki lpg taktırdın mı araç garanti dışı kalıyor, üstelik 2000 tl. masraf, ruhsat değişiyor, gaz muayenesine giriyorsun, ruhsat değiştiğinden yeniden araç muayenesine giriyorsun, eğer aracın kaskolu ise kaskoyu yeniden yapılandırıp farkını ödüyorsun böyle devam edip gidiyor, bir süre sonra motorun sesi değişiyor, sabahları çalışmamazlık yapıyor, lpg beyni ile aracın beyni uyuşmadımı sürekli arıza ışığı yanıyor, geçenlerde İstanbul'dan gelirken araç motor ışığını yaktı çalışmadı, bir süre sonra zorla çalıştırdım, ustaya gittim lpg'den dedi, yine masraf bağlattım b.sayara sildi hataları at bakalım bozukluk 20 lira, hep böyle bende lpg'den sonunda yıldım, 1,33 auris'te karar kıldım :)
herşey gönlünüzce olsun efendim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 23, 2010, 23:44:55 »
Sİzlerin destegine ihtiyacım var  :P :P
Kapı gibi destek, her zaman hazır ve nâzır :D
Arkadaşıma 2006 Sol A/T beğendik kaporasını verdik, araçta BRC sıralı sistem var. Toyota Kavacık'ı aradık, ekspertiz yapıyormusunuz diye adamlar servise LPG'li araç almıyoruz dediler. Bizede en yakın yer orasıydı:( Bunlar bakımada almazlar..
Pendik Dumankaya alıyor :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 23, 2010, 23:48:17 »
Allah razı olsun onlardan kardeş.Şimdi expertiz için 150 tl isteyeceklerdi birşeyede bakmıyorlar.Hala babam sövüyor ankara reis toyotaya  :D   Ankaradan avensis almıştık 120 bindeydi boyası darbesi değişeni yok sadece tamponlarda var ama alır almaz şanzıman indirdi baskı balatası değişti..Güya reis toyota araçta bitşey yok masrafsız diye expertiz vermiş...Sİz yatın kalkın dua edin 150 liranız cebinizde kaldı..Lpg liyide servise almasınlar hiç geregi yok kendileri bilirler.Bu ara çok araba sattılar ya servisler dolu eskilere çokta umursamıyolar artık  ::)
Kapı gibi destek, her zaman hazır ve nâzır :DPendik Dumankaya alıyor :).
Gözlerim yaşardı ağlayacam bak şimdi ..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Kasım 23, 2010, 23:48:29 »
sağol Vedat bey randevu saatine uyuyolarmı, yoksa ilk gelen girer havasındamı servis. Perşembe ekspertiz yaptıracağız arabayı ona göre randevu alalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Kasım 23, 2010, 23:52:00 »
Baktırmadan mı alalım napalım Tuncay Bey ben baktım 2 parça boya var, tamponlar boyalı birde. 68 binde, titreme yok, vites geçişleri iyi otomatik gazda baya seri, içi temiz, işte baktırmadan almakta soru işareti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Kasım 23, 2010, 23:53:55 »
sağol Vedat bey randevu saatine uyuyolarmı, yoksa ilk gelen girer havasındamı servis. Perşembe ekspertiz yaptıracağız arabayı ona göre randevu alalım.
Randevu saati en fazla 20 dakika gecikti bende. Randevudan 15 dk önce orada olursunuz. Haftaiçi pek kalabalık olacağını sanmıyorum. Tereddütleriniz var ise bildirin. Yani "Ekspertiz yapılmış, şanzıman indirmişler" "Lütfen detaylı bakınız" falan gibi. Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

Aracın sigortadan ve trafikten iyi araştırın. Kaydı falan var mı diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Kasım 24, 2010, 00:03:41 »
Baktırmadan mı alalım napalım Tuncay Bey ben baktım 2 parça boya var, tamponlar boyalı birde. 68 binde, titreme yok, vites geçişleri iyi otomatik gazda baya seri, içi temiz, işte baktırmadan almakta soru işareti.
Size baktırmadan alın diye birşey demedim Sİnan Bey ancak araca en iyi espertiz yapacak olan da servistir diye gözünde çok büyütmeyin beyfendii.Yetkili servisin bir kaç parça boyalı diye pert arabayi itelediginide şahit odum sonra mahkeme kararıyla bu aracı geri aldıgınada..Araca iyice baktırarak alın ama hersey gözüktügü gibide değil Sİnan bey.150 lira servise vereceginiz eksper arasıyla  dışarda bu parayla daha detaylı inceleyecek başka yerlerde bulabilirsiniz.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Kasım 24, 2010, 00:27:11 »
Benim için farketmez, alacak arkadaş ille de yetkili servis olsun daha iyi bakar diyor anlatamadım bende ona yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben kendi aracımı alırken servise filan gitmedim, kendim baktım, kendim aldım aynı gün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Kasım 24, 2010, 09:32:42 »
Ben de servise gitmedim ama güvendiğim bir ustam kefil oldu. Boya yok demişti, sonradan farkettimki sağ arka kapı boyalı.