0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem hafta sonları ben çıkabilir miyim taksiye??....
güzel araba bunlar yaa...ben seviyorum...ucuz ve ekonomik..orta direk aile arabası... fiat a karşı bi sempatim var benim...
osman hani bizim modifiye çalışması..benimde sempatilerim var..
soldan sağacihan, ben, berkay, A.C.D., ercü, erdem kazasız cezasız bol kazançlı sürüşler
Allah kaza bela vermesin Erdem kardeş aman dikkatli ol taksicilik tehlikeli meslek bence tanımadığın bilmediğin insanlarla karşılaşıyorsun.
Ahahaha ben bun Çingeni tanıyorummmmm Maşallah Erdem'im severim böyle emektarları her ailede olur bir yük taşıyıcı halk deyimiyle eşşek... Allah kaza bela vermesin...
eski ankara taksilerini hatırlıyorum 10 numaraydı arabanın arkası havada önü yerde geniş lastikler amerikan tarzı yapıyorlardı artık yok mu?
+1. Bayağı bir sürmüşlüğüm var Albea'yı, çok rahat bir araba olarak aklımda kalmıştır hep. Genel anlamda kuş serisi de dahil olmak üzere Fiat'ların kullanımı rahattır diyebilirim.
Hakkı abi bunlardan bizim firmada 3 tane var 130 tl civarı depo doluyor Samsun-Ankara gidip geliyorsun. Ankara içinde de geziyorsun Hatta Samsun yolunu karıştırıp baya bi yanlış gidip geri dönüyosun Bu arada bayramda 1 günlük dahi olsa bayram gezintisi yaptık o Kızılay ne olmuş öyle ya İstanbulun varoşlarından beter :S