Gönderen Konu: auris d-4d kullananlar içeri lütfen....  (Okunma sayısı 1232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
auris d-4d kullananlar içeri lütfen....
« : Kasım 23, 2010, 13:21:52 »
konuyu testler bölümüne açamadığım için buraya açmak zorunda kaldım auris d-4d kullanan arkadaşlar araç km lerinizi , otomatik mi manuelmi ve 1 depoyla yaklaşık kaç km gittiğinizi yazarsanız sevinirim .......

Toyota Club Türkiye

auris d-4d kullananlar içeri lütfen....
« : Kasım 23, 2010, 13:21:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: auris d-4d kullananlar içeri lütfen....
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2010, 14:26:42 »
Merhaba,

Aracım 2100 km oldu. Manuel kullanıyorum. Şehir için bi depo ile en fazla 850 km yaptım. Şehirler arası en fazla 4.7 litreye kadar düşürebildim. Dahada düşeceğini söylediler. Bakalım zaman gösterecek :)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2010, 15:59:50 »
benim aracım 1800 km de.şehir için de ortalama 5.4 5.5 litre yakıyorum şuanda.aracım manuel
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2010, 12:55:54 »
benimde aracım 2000 km oldu ortalama 5.4 cıvarları yakıyor şehir içi bir depoyla 850 km yaptım aracım m/m

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-29064/
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2010, 15:32:32 »
benimde aracım 2000 km oldu ortalama 5.4 cıvarları yakıyor şehir içi bir depoyla 850 km yaptım aracım m/m

Serkan aracın daha yeni hayırlı olsun öncelikle. Benim 2010 model MMT Comfort Corollam var. Aracı Edirne'den aldım. Yetkil bayi ve satış sorumlusuna bu konuyu danıştığımda 10.000 km'ye kadar Rodaj tamamlanmadığı için hesaplama yapmayın demişlerdi. Fabrika her ne kadar araçları Rodajlanmış (eski tabirle motoru açma işlemi) olarak gönderseler bile, piston aralarındaki boşluklar tam olarak dolması ve hesaplama yapılırken daha sağlıklı veri elde edebilmek adına 10.000 km geçmek gerek demişti. Ufak bir örnek vermek gerekir ise bu yaz aracın deposunu fulleyip Bursa'da bakımını 9.500km yapıtırdıktan sonra Antalya'ya civarına 1.030km yapıp gittim ve ışık yanmadan tekrar depoyu 130tl'ye fulledim. Yakıt hesaplamak için daha çok erken.