Gönderen Konu: 2004 corolla için DVD+GPS  (Okunma sayısı 3765 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
2004 corolla için DVD+GPS
« : Kasım 23, 2010, 11:07:28 »
Arkadaşlar merhaba;

2004 corolla için dvd gps sistemi almak istiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

Toyota Club Türkiye

2004 corolla için DVD+GPS
« : Kasım 23, 2010, 11:07:28 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
Ynt: 2004 corolla için DVD+GPS
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2010, 11:54:35 »
Ben 2003 terraya taktırdım. Memnunum. Sahibinden.com'da Sakarya'lı bir arkadaş satıyordu.
Tırtolla 2003 (terradır kendileri)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2010, 12:05:48 »
Benimde terra. İnternette yüzlerce seçenek var ama uyum sorunu olur diye güvenip alamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2010, 12:09:55 »
Bu cihaz direk corolla için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2010, 23:22:09 »
Yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Kasım 26, 2010, 00:27:27 »
Erzurum'da sarhoşun biri bir kuyuya düşmüş. Bağırmaya başlamış: " Kimse yok mi? Kimse yok mi?" O sırada namazdan dönen cemaatin biri gelmiş. Bakmış ki adam içmiş düşmüş. Demiş ki : "Seni kurtarırım ama içkiyi bırakacaksın". Sarhoş düşünmüş, düşünmüş ve bağırmış : "Başka kimse yok mi"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2010, 09:54:52 »
 :alkis: Sarhoş benmi oluyorum şimdi?   :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2010, 10:34:20 »
:alkis: Sarhoş benmi oluyorum şimdi?   :D :D

Biraz öyle  galiba. Hakan bey birebir uyumlu olduğunu söylemiş zaten.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2010, 23:06:02 »
Burada insanlar derdini fıkrayla anlatıyor herhalde. Alın bendende birtane;

Bir Ingiliz ailesi yaz tatillerini geçirmek üzere Almanya'ya gitmisti. Bir gezinti sirasinda çok güzel bir kir evinde kaldilar. Gelecek tatillerini böyle bir evde geçirmek istediler. Evin bir papaza ait oldugunu ögrendiler ve içini de gördükten sonra hemen gelecek tatil için anlasma imzaladilar.

Ingiltere'ye döndükten sonra birden evin hanimi, ziyaretler sirasinda WC'ye rastlamadiklarini hatirladi. Merakini yenmek için papaza bir mektup yazdi:

"Sayin Bayim, ben sizin kir evinizi kiralayan bayanim. WC'nin nerede bulundugunu acaba bana yazabilir misiniz? Saygilarimla."

Mektubu alan papaz, WC'nin ne anlama geldigini anlayamamis, Almanya'daki Anglican Kilisesinin "White Chapel" sözcügünün bas harfleri oldugunu sanmisti. Ayrintili bir mektupla yanit verdi:

"Sayin Bayan;

Basvurunuzun yüce bir duyguyla ilgili olmasindan dolayi memnunluk duydum.Ilgilendiginiz yerin evden 12 km. uzakliginda bulundugunu bildirmeyi seref sayiyorum. Oraya sik sik giden birisi olarak bunun biraz zorluk yaratacagini bildirmek istiyorum. Sik sik gitme durumunda, isteyenler yemegini de beraberinde götürebilirler. Oraya bisikletle, araba ile, ya da yürüyerek gidilebilir.

Ancak oturacak bir yer bulabilmek ve baskalarini rahatsiz etmemek için biraz erken gitmekte yarar vardir. Söz konusu yerde soguk hava düzeni bulunmakta ve çok hos bir etki yapmaktadir. Çocuklar büyüklerinin yaninda oturmakta ve hazir bulunan herkes birlikte sarki söylemektedir. Giriste size bir kagit parçasi veriyoruz. Geç kalanlar yanindakinin kagidini kullanabilirler.

Ayni kagidin birkaç kez kullanilmasina olanak vermek için çikista herkes kullandigi kagidi iade eder. Faaliyetlerin ürünleri yoksullara dagitilmak üzere toplanmaktadir. Öte yandan yapilanlarin disaridan da duyulabilmesi için içeride gelismis bir hoparlör sistemi bulunmaktadir.

Müdavimlerin çesitli pozisyonlarda disaridan da izlenebilmelerini saglamak amaciyla özel cam bölmeler vardir. Verdigim bilgilerin açik ve yeterli oldugu düsüncesi ve bu kadar önem verdiginiz yerde sik sik bulusabilmek umuduyla en içten saygilarimi sunarim."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hakan bey sağolsun yardımcı olmaya çalışmış. Ama benim demek istediğim ebay benzeri sitelerden temin edebilirmiyim onu öğrenmekti. Serviste 2000 tl fiyat istediler. Sahibinden ve gittigidiyorda 1000-1500 arası değişiyor. Ben buradaki uyanıklara para kaptırmak istemiyorum. Alibaba da 300-400 dolar arası yüzlerce ürün var. Direk oradan almak istiyorum. Sonuçta burdaki uyanıklarda oradan sipariş verip senin adresine gönderiyor.
Birkaç tane cihaz aklıma yattı. Olmazsa onlardan birini sipariş vericem.

Birtanesi şu;
http://rofaudio.en.alibaba.com/product/267755164-209406780/car_dvd_player_for_TOYOTA_universal_For_old_camry_06_corolla_Ex_land_cruiser_Vitz_Vios_hilux.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Kasım 27, 2010, 00:10:50 »
Bunu bu şekilde sorsanız aslında daha kolay olurdu.

Almaya alırsınız da, sıkıntıyı gümrükte yaşarsınız. Ebay'de 400 dolar olan ürün. Nakliye ile birlikte 450-500 dolara geliyor. Gümrükten alabilmek için 200 lira civarı bir masrafınız oluyor. Geliyor size 1000 liraya. Ben 900'e geri görüş kamerası dahil aldım. Benim aldığım "uyanık" tahminime göre en iyi ihtimalle 700'e falan almıştır hepsini. 200 lira ona kar kalmış oldu, ben de uğraşmadan yurtiçinden mal almış oldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Kasım 27, 2010, 00:12:56 »
Linkteki ürün için FOB fiyatı verilmiş. Yani free on board. Yani nakliye + diğer masraflar (sigorta vs.) size ait + posta ile gönderip gönderemeyeceğini belirtmemiş ;) Gemi postası ile falan gönderir ise yandınız, ardiye biner + konişmento biner+müşavirlik ücreti biner, biner de biner ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Kasım 27, 2010, 08:32:24 »
Satıcıyla bağlantı kurdum. 245 dolar cihaza 20 dolar geri görüş kamerasına fiyat verdi. Dhl ile 99 dolar gönderim parası alıyor. 3-4 gün içinde elinde oluyor.(Daha önce alışveriş yaptığım için biliyorum.)
Ayrıca mutlaka gümrüğe yakalanacak diye bir kaide yok. Çok nadir olarak denk geliyor. ( Benim gümrükle hiç sorunum olmadı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Kasım 27, 2010, 22:12:10 »
Hiç teyp getirdiniz mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Kasım 28, 2010, 00:40:02 »
Navigasyon getirttim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Kasım 28, 2010, 15:37:57 »
Teyp özelliği yoksa sıkıntı olmaz da, teyp özelliği olduğu anda hemen muayene memuru alır. İsterse 40 liralık olsun alırlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Aralık 07, 2010, 16:52:43 »
En sonunda kararımı verip sipariş verdim. 4 Gün içinde geldi. Gümrükten sorunsuz geçti. Bağlatınca yorumlarımı paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Aralık 07, 2010, 21:29:31 »
En sonunda kararımı verip sipariş verdim. 4 Gün içinde geldi. Gümrükten sorunsuz geçti. Bağlatınca yorumlarımı paylaşırım.
Hayırlı olsun. Foto bekleriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2010, 22:05:58 »
Arkadaşlar yurtdışından cihaz getirtecekseniz acele edin. Yılbaşı dolayısıyla sanırım gümrüklerde çok fazla incelenmiyormuş. Öyle bir duyum aldım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 17, 2010, 16:24:58 »
ben getirttim elimdede var teyp double din , monitorlu kafalıklar , orjinal kutulu pioneer woofer + pioner anfi, orjinal corolla 2007-2008-2009- navi göğüse göre ... ama 2004 aracıma getirdiğim double din küçük geldi çerçeve getirmeyi akıl edemeyince ..şimdi çerçeve alacaz bide
2004 corolla sol 1.6vvti