0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adamım, şayet yazdıklarınla beni vurguluyorsan yanlış yapıyorsun Ben hiç bir konuda LPG zararsızdır, motor ömrünü kısaltmaz vs dediğimi hatırlamıyorum.Bir araçda LPG montajı doğru düzgün yapıldıysa, durduk yere patlamaz onu da söyleyeyim LPG masraf dersen, 60bin km'dir gaz ayarından başka bişey yaptırmadım, ona da taş çatlasın 50-60 tl vermişimdir toplam
Arkadaşın aracının subabları değişecek.100 bin km kullandıgını düşün 10 bin km de benzin lpg karın 1,000 tl olsa 10,bin tl eder.10 bin tl ilede subapları değiştirmek çok zor olmaz mahmut.Tamam lpg iyi birşey değil keşke benzin ucuz olsada benzin kullansak ama olmiyi.Bende vedat abim gibi 10 bin bakımlarında benzin ve lpg katkısı koyuyorum.Brc nin var 2 katkı 100 tl.Valla onalrın yalancısıyım subabları falan korur yazıyor lpg katkısının üzerinde.Mesut sen durmadan geziyon arabana lpg taktırsaydın şimdiye kadar 2 motor parası çıkartırdın...Vedat ne derse doğru der vedat sonuna kadar arkandayım..
Tuncay abi elbette lpg benzinden daha ekonomik ben bunu inkar etmiyorum ben lpg yi öve öve bitiremeyenleri anlamadım neredeyse benzinden bile daha iyi motorun ömrünü uzatıyor diyecekler belkide diyen olmuştur .Bak sen ne güzel diyorsun lpg iyi birşey dil ucuz olsada benzin kullansak diye ama kimisine lpg nin şu zararı var dedin mi kıyamet kopuyor hemen sana başlıyor yok efendim öyle bir zararı siz yanlış bilyorsunuz aksine yararı var diyen bile oluyor . Ben bunu anlamıyorum bunu diyenlerde lpg nin zararını anlamak istemiyorlar zaten benim lpg ye karşı olma sebebim motora zararı dil tehlikeli oluşu Allah korusun herhangi bir kazada faciaya neden olabiliyor. Yoksa motor bozulur yaptırırsın ama cana birşey olunca onun geri dönüşü olmuyor.
Sıvı lpg sistemleri var sanırım. Sıvı olması sebebi ile basınçla doldurulmuyor sanırım ama yeni diye biliyorum Mahmut.
Ben haber verdim. Gidin taktırın benden sorumluluk gitti
Yok Vedat abi benim araç dizel ama benzinli kullanıcılar adına sevindim.
heee dizel mi? hani tır tır tır tır diye çalışanlardan