Gönderen Konu: Toyota Garanti Extra şartları tam bir muammaa...  (Okunma sayısı 4804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Toyota Garanti Extra şartları tam bir muammaa...
« : Kasım 22, 2010, 11:32:29 »
13 ay önce aldığım aracıma Toyota Garanti Extra yaptırmak için servise danıştım.

Neleri kapsıyor? dedim.
Elektronik aksam arızaları ve kullanıcı hataları dışındaki her şey dediler... !!
Özetlermisiniz diye sordum;
Örnek verdiler, arabanızı çamura batırdınız, viteslerde sorun oluştu, onarım garanti dışıdır dediler.

Bu güvensiz dünyada, şartları tam belli olmayan bir garantiyi yaptırmak ne kadar mantıklı.

Toyota Club Türkiye

Toyota Garanti Extra şartları tam bir muammaa...
« : Kasım 22, 2010, 11:32:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Garanti Extra şartları tam bir muammaa...
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2010, 11:56:19 »
yaptırıp memnun olanlar olduğunu duymuştum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2010, 12:48:56 »
Levent abi fazla yol yapıyorsan yaptırmanı tavsiye ederim ben fazla yol yapmadığım için yaptırmadım .

Şartlara gelince dediğiniz gibi muamma ama Muhammet abininde dediği gibi yaptırıp memnun kalanlar var.

Edit:

Bide unutma ki yaptırırsan 5 yıl boyunca servise bağımlı kalacaksınız bunuda göz önünde bulundurarak karar ver yok ben arabamın bakımlarını zaten servisinde yaptırırım diyorsan senin için bişey farketmez

Ama bence garanti extrayı yaptır yaptırma aracın bakımlarını servisinde yaptır belki dışarısı daha ucuz olabilir ama açıkçası ben güvenemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2010, 13:29:48 »
Levent abi fazla yol yapıyorsan yaptırmanı tavsiye ederim ben fazla yol yapmadığım için yaptırmadım .
Şartlara gelince dediğiniz gibi muamma ama Muhammet abininde dediği gibi yaptırıp memnun kalanlar var.
Edit:
Bide unutma ki yaptırırsan 5 yıl boyunca servise bağımlı kalacaksınız bunuda göz önünde bulundurarak karar ver yok ben arabamın bakımlarını zaten servisinde yaptırırım diyorsan senin için bişey farketmez
Ama bence garanti extrayı yaptır yaptırma aracın bakımlarını servisinde yaptır belki dışarısı daha ucuz olabilir ama açıkçası ben güvenemiyorum.
Mahmut görüş bildirdiğin için sağ ol.
Ancak servislerde de aynı türk insanımız çalışıyor. Servise de pek güvenim yok benim... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2010, 13:37:40 »
Toyota'dan başka her 10bin km de bir bakım talep eden kaldı mı acaba ?
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2010, 14:20:41 »
Mahmut görüş bildirdiğin için sağ ol.
Ancak servislerde de aynı türk insanımız çalışıyor. Servise de pek güvenim yok benim... :(
Levent abi sende sağol dediğin gibi servistede aynı türk insanımız çalışyor ama sonuçta birilerine güvenmek zorundayız belki çok yol yapıyor olsam dışarda yaptırmayı düşünebilirdim bakımları ama yılda 12000 km ancak yapyorum buda yılda 1 bakım demek onun için dışarda veya serviste benim için pek farketmez ama 3 ayda 10000 km yapan için aracında garantisi bitmişse dışarısı daha makul gelebilir.

Dışardaki özel servislere güvenmememin nedenide daha önceki araçlarımdan birisinde bakımını yaptırmak için götürdüğüm yer sadece yağ eklemiş ve benden 4 lt yağ , yağ filtresi ve hava filtresi parası almıştı malesef bu gibi insanlar dürüst çalışanlarıda zan altında bırakıyorlar.