Rica etsem arkadaşınıza sorarmısınız nerden girmiş fare, ben de kontrol edeyim aynı yeri....
Nasıl bir koku geldiğini de sorarmısınız lütfen.

Hüzün içindeyim, arabanın havalandırmasından hala kötü kokular geliyor.
Resmen beygir kokuyor...el feneri ile baktım klima kanallarına ve kaput altı hava giriş yerine....ter temiz her yer.....
öhö öhö..... 
İyi günler, bende foruma yeni katıldım, 2009 yılından beri Toyota kullanıcısıyım, 2007 model corolla 1.6 MMT, Sivas ta yaşıyorum, Geçen yaz bende bu klima kokusundan baya bir muzdariptim, piyasadaki çeşitli ürünleri kullandım,
Arexson, stac klima temizleyciler, Sonax ta ozon temizliği, polen filitresi değişimi, fenerle arcın heryerini kontrol ( şehir efsaneleri için, fare, kuş... vesaire) çözüm olmadı, o leş gibi koku sürekli geliyordu,
O yaz Sivas tan Kayseriye bir yolculuk yapmam gerekti, yolda yaklaşık bir 15 km bozuk bölüm vardı, yeni yol yapıyorlar, taş döşemişler, o yolda ilerledikten sonra Şarkışlada bir mola verdim ve aracımın altından resmen musluk gibi su aktığını gördüm, hatta etraftaki esnaf arabada bir sorun mu var dediler. Ama o yoğunlaşmadan sonra koku kayboldu,
taki bu bu Kurban bayramına kadar, ne yapsam olmadı, srvise gittim onlarda sadece bir koku spreyi sıktılar, sonuç 3 gün sürdü, internetten araştırırken sorunun kaynağı olarak, klima radyatörü yani evoparotör de olduğunu anladım, ve herşe ondan sonra başladı....
devamı az sonra, benim küçük kuzum beni rahat bırakmıyor, birazdan O nun gönlünü yapıp devamını yazıcam...