Gönderen Konu: osram H4 cool blue hyper white 5000k  (Okunma sayısı 3545 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • BENIM BABAM TOYOTA GİBİ ADAM...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
osram H4 cool blue hyper white 5000k
« : Kasım 22, 2010, 10:19:50 »
Arkadaslar merhaba... öncelikle bütün toyoyacı arkadaslarımın gecmiş bayramını kutluyorum.... hafta sonu praktikerde dolaşırken otomobil bölümünden osram night breaker ampul almaya karar verdim... ama oradakı görevli bana şiddetle osram H4 cool blue hyper white 5000k almamı önerdi.. daha sonra kafam karıştı tabiii :) aranızda osram cool blue hyper white 5000k kullanan varmı? bana yardımcı olurmusunuz?... tesekkur ederimm...
TOYOTA

Toyota Club Türkiye

osram H4 cool blue hyper white 5000k
« : Kasım 22, 2010, 10:19:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: osram H4 cool blue hyper white 5000k
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2010, 10:23:07 »
ben varım :D Osram H4 55 W MEGA CoolBlue 4300K kullanıyorum. hepsiburada dan sipariş ettim. 3 gün önce taktım... yaklaşık 600-700 km yol yaptım...herkes bana takma yolu göremezsin dedi ama ben takmakta ısrar ettim... gayet memnunum...çok hoş bi görüntü oluşturuyor...ama sarı ışık kadar aydınlatma beklemeyin...öyle dedikleri gibi yolu görememe durumu  felan olmuyor...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2010, 10:26:12 »
Daha önce zenon görünümlü ampül kullanmıştım görüntüsü ve aydınlatması iyi denebilir fakat yagmurlu havalarda tam bir fiyasko diyebilirim .neredeyse farın varlıgı yoklugu belli olmuyor.onun yerine phılıps in %30 güçlendirilmiş normal helojen ampulleri var onları tercih edin derim.ama görüntü olsun diyorsanız orasını sizin taktirinize bırakıyorum.unutmayın sarı ışık her zaman kırıcı özelligi fazla olan dır
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2010, 15:06:45 »
tesekkur ederım arkadaslar... zaten daha öncede yapılan yorumlarda herkes philips üzerinde yogunlaşmış.. denemekte fayda var diyorum ....hoşcakalın
TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2010, 15:14:44 »
hem Philips hemde Osram, ampul konusunda uzmanlaşmış 2 firmadır, fabrika çıkışı birçok marka Philips kullanırken birçoğuda Osram kullanıyor ikisinide kalitesi birbirinden iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla GLİ Special
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 164000
  • Model Yılı: '98
  • 54 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2010, 20:48:07 »
Arkadaslar merhaba... öncelikle bütün toyoyacı arkadaslarımın gecmiş bayramını kutluyorum.... hafta sonu praktikerde dolaşırken otomobil bölümünden osram night breaker ampul almaya karar verdim... ama oradakı görevli bana şiddetle osram H4 cool blue hyper white 5000k almamı önerdi.. daha sonra kafam karıştı tabiii :) aranızda osram cool blue hyper white 5000k kullanan varmı? bana yardımcı olurmusunuz?... tesekkur ederimm...

Aykut Bey,
Yukarıda arkadaşların yazdığı yorumlara % 100 katılıyorum.
Aynı ampülü aracımda 20 gündür kullanıyorum. Görsellik olarak 10 numara fakat iş aydınlatmaya geldiğinde normal ampüle göre % 30 civarında daha az aydınlatma yapıyor. Çoğu kişi yağmurlu havalarda zayıf diye yazmış ben yağmurlu havada hiç kullanmadım eminim oda doğrudur.
Toyota Corolla 1.6 GLİ Special G.Gri 1998

Ne Kadar Bilirsen Bil, Söylediklerin Karşındakinin Anlaya Bildiği Kadardır. HZ.MEVLANA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2010, 13:28:31 »
bilgileriniz için tesekkur ederım arkadaslar....
TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2010, 13:39:37 »
Kışın iş görmez uzun zaman kullandım yazın güzel oluyor. Yağmurda var yok arası birşey. Eski ampüllerinizi atmayın hatta aracınızda dursun yağmurlar başlayınca takarsınız geri.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)