0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok kardeşim, bu mmt araçlar tam otamatik değil,zaten kitapçığında bile düz vites diye yazar. murat bey, siz bu forumu biraz karıştırın mmt ile ilgili bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz. aracınız hayırlı olsun, alışması başta zor gelebilir, araçtan soğuyabilirsiniz amaaaa, bir alışınca kullanımı o kadar zevkli ki anlatamam. hele önceki aracınız benzinli ise bununla petrolün yolunu unutabilirsiniz.TEŞEKKÜRLER MUSTAFA BEY,EVET ÖNCEKİ ARABAM 2.0 16V VECTRA İDİ(BENZİN+LPG) AMMANNNN,YOK BENZİN AL YOK LPG AL,DOĞRU DÜRÜST BİNMEDİĞİM HALDE AYDA NERDEYSE 200 TL LİK LPG ALIYODUM,BIKMIŞTIM ARTIK..SATTIM ONU,Bİ ABİM BU COROLLANIN 2011 MODEL DİZELİNİ ALDI(MM)..KULLANDIM ONU,TAMAM DEDİM YAAA,ALACAĞIM ARAÇ BU DEDİM ve ALDIM...YAA ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM BEN(SES ALMASI HARİÇ),KULLANIŞI ÇOK KEYİFLİ...AMA BENİM DURUMUM BİRAZ ÖZEL, H SINIFI EHLİYETİM VAR,OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR RAPORUM VAR,AZ YAKAN DİZEL Bİ ARAÇ İSTİYODUM,COROLLAYI TERCİH ETTİM...AMA BU SEFERDE PLAKA RUHSAT İŞLEMLERİNİ YÜRÜTEMİYORUM,İSTANBULU GENEL MERKEZİ ARADIM SÖYLEDİM AMA HENÜZ Bİ CEVAP GELMEDİ...UYGUNLUK BELGESİNDE şanzıman TİPİNDE MM YAZDIĞI İÇİN,İŞLEMLERİMİ YAPAMIYORUM,NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM..
Tadını çıkarın artık M/M çok zevkli şehir efsanelerine kafanızı takmayın..Aracınızı güle güle kullanın istediğiniz herşeyi verebilir size eminim.. Kullandıkça anlayacaksınız..