Gönderen Konu: KREDİLİ ARAÇ ALAN ARKADASLAR AYLIK TAKSİTLERİNİZDE ARTIŞ OLDU!!!  (Okunma sayısı 2693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Aciklama icin tesekkurler Hakki.
En iyisi tamamen kaldirilmasi tabii ki. Ama kaldirilmiyorsa kredi sozlesmesi imzalandigi andaki KKDF orani neyse kredi geri odeme suresince ayni kalmasi saglanabilir herhalde.Farki bankanin ya da kredi kullananin odemesine gerek kalmaz o zaman. :)
Fe... :-)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
bunun için bu zammı yapan devlet kurumuna dava açılırsa sanırım kazanılabilir..sonuçta kredi kullanıldığında %10 olan tutar aleyhe işlenip %5 artış göstermiştir...aramızda avukatlık mesleği icra eden varsa bu konuda bize bilgi verme cesaretinde bulunursa bu konuda biraz aydınlanmış oluruz..... 12.75 * 56 = 714 tl zararım oldu maalesef şu an için. :( gelişmeler belki kararı iptale götürür . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Oğuz Bey, hesabınızda yer alan 56 rakamı kalan taksit adediniz mi?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
İlginç olan hukukun geriye işlememesi gerektiği halde ödemenin,KKDF kararının alındığı tarihten itibaren değil tümünü kapsaması.Kişinin alım gücü doğrultusunda kredi kullandığını göz önüne aldığımızda,sabit gelirli geçim şartlarında ödeme koşulunda ki değişiklik rahatsızlık verici.Bu arada bankalar aracı,devlet baba alacaksın dediğinde boynu kıldan ince.Hukuk süreci devam eden kapsam değişikliğinde lehimize karar çıkması halinde ödeme kalkacaktır,beklemeden gerekli evrakları toplayıp başvurumu yapmaya hazırlanıyorum.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Oğuz Bey, hesabınızda yer alan 56 rakamı kalan taksit adediniz mi?
Evet doğrudur :( maalesef :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
Dün ayın 23'ünde olan kredi ödememi 20 gün önce yaparak kkdf artısındaki farkı bir nebze hafiflettim...şöyleki 653.80 olan aylık ödemem 658 tl'ye çıkmıstı.Dn erken ödeme yaparak 654.77 tl ödedim yani 1 tl lik kaybım olmuş oldu.Bundan sonra ödemelrimi ayın ikisi üçü gibi yapacağım. 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
bende 500 tl taksitim var ..bayram arifesinde cekmistim..anacak herhangi bir artis olmadi bende neyseki...artan ark allah sabir versin ne diyelim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
bende 500 tl taksitim var ..bayram arifesinde cekmistim..anacak herhangi bir artis olmadi bende neyseki...artan ark Allah cc sabir versin ne diyelim..
Mehmet bey Size verilen kredi ödeme tablosunda kkdf oranı %15 olsa gerek ? Dogrumu acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
Mehmet bey Size verilen kredi ödeme tablosunda kkdf oranı %15 olsa gerek ? Dogrumu acaba ?

hee bide benim kredim %0 faizle onuda goze almak lazim ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '04
  • 68 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar,
Kredi alırken bankanın imzalattığı küçücük yazılı formlar var ya.
Herşey orda yazıyor aslında. Hani hepimizin okumadan imzaladığı küçücük yazılı kağıtlarda.

Son söz bankada.
Banka ister herhangi bir zammı taksitlere yansıtır. İsterse yansıtmaz.

Geçmiş olsun.
Malesef oluyor böyle şeyler...
2004 Corolla Terra.
1.6 Manuel Benzinli.