0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil madem orda çok benim araca göre hava kanalcıklı disk bulabilirmisin orda ?şöyle bişi : http://www.blackdiamondperformance.com/discs.htm
bu hava kanalcıklı disklerden anlayacağımız dilden bir değinirmisin abicim..? bilgilenelim..
mesutcumm bulurum tabi burda yoksa rum tarafında kesin vardır fakat hangi araca takacaksın bu disc leri? hem bbaen burda çok anlamında spoilerlerden bahsettin ama madem sen istiyorsun bulayım öğreneyim sana fiyatını...
evet Vedat aynı
merak etme mesut boş konuşmuyoruz burda araştırıyorum vede araştırdıgım yelerde hem senin araca uygun olarak bulamıyorum hemde gülmedende geçemiyolar bana 1,6makinede bu dsiclere ne gerek var felan gibi muhabbetler geçiyo..burdadaki toyota bayisini aradım bilgileri söyledim öyle bir üreilerinin olmadığını varsa bile 1,8 lere göre bulunabilecegini söylediler.1-2 yer daha var modifiyeyle uğraşan mağza onlarada soracam...ama bana tomton eklemeleri felan söle hemen bulayım çünkü kasalar ayni her parçası birbirine uyar sadece mekanik parçaları uyuşmuyo...genede allahtan ümit keilmez