Gönderen Konu: Yeni Corolla yan ve tampon köşe koruma çıtaları  (Okunma sayısı 5670 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
Yeni Corolla yan ve tampon köşe koruma çıtaları
« : Kasım 20, 2010, 22:36:35 »
Arkadaşlar bilindiği üzere yeni corollada yan ve tampon köşe koruma çıtaları yok dilerseniz extra aksesuar olarak alıyorsunuz. alınmalı mı? estetik olarak nasıl duruyor? yaptıran kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bildirirlerse memnun olurum bir hafta içinde teslim alıcam bende yeni aracımı çıtalar takılacak ama tam karar veremedim açıkçası

Toyota Club Türkiye

Yeni Corolla yan ve tampon köşe koruma çıtaları
« : Kasım 20, 2010, 22:36:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla yan ve tampon köşe koruma çıtaları
« Yanıtla #1 : Kasım 20, 2010, 22:51:53 »
Bence estetiğinden önce iş görmesini düşünmelisiniz. Profil fotonuzdaki hb Corolla'da var mesela demek ki sizin içiniz öyle rahat ediyor :) Şahsen bu zamana kadar trafikte gördüğüm Toyota'nın hiç bir modelinde çıtalar dikkatimi çekmedi.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2010, 22:57:28 »
Tabi ki iş gördükleri korudukları kesin güzel bir yanıt olmuş çok teşekkürler nagihan hanım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2010, 23:02:56 »
Zafer abi ben bundan önceki 2009 corolla elegant aracıma otoparkta densizin biri kapıya çok ufakta olsa bir hasar verdikten sonra kattırmıştım ama kattırdıktan sonrada aynı otoparkta bir kaç küçük hasar oluştu ondan şimdiki aracıma görüntüsü hoşuma gitmediği için kattırmadım tamamiyle korumuyor demek yanlış koruyucu özelliği elbette var ama estetik olarak beğenmediğim için kattırmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 48 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2010, 23:15:14 »
Evet bu tür densizler çok arabadan inemeyecek biçimde yanına giriyorlar ve kapıyı açıncada ister istemez kaportaya vuruyorlar bazen arabamın başına geldiğimde sürücü kapısını açamadığım ve yolcu tarafından girdiğim olmuştur korudukları kesin ama estetik olarak yeni corollada benimde çok hoşuma gitmedi açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 20, 2010, 23:26:28 »
Evet bu tür densizler çok arabadan inemeyecek biçimde yanına giriyorlar ve kapıyı açıncada ister istemez kaportaya vuruyorlar bazen arabamın başına geldiğimde sürücü kapısını açamadığım ve yolcu tarafından girdiğim olmuştur korudukları kesin ama estetik olarak yeni corollada benimde çok hoşuma gitmedi açıkçası
Zafer abi eğer aracını sürekli başka araçlarla yanyana park etmek zorunda kalmıyorsan taktırma inan estetik olarak benim hiç hoşuma gitmiyor aracını sürekli başka araçların yanına park edyorsanda taktırmakta fayda var ama öyle beklendiği gibi bir koruma malesef sağlamıyor.
Ben eski aracıma taktırdıktan sonrada aynı hasarlar oluşmaya devam etti.
Bilerek mi yapyorlardı veya aracın üzerinde güçlerini mi deniyorlardı bilemicem