Gönderen Konu: Türkay'ın araba yıkamasının ünü bizim forumla sınırlı kalmamış  (Okunma sayısı 2752 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Hocam.com diye bir site var.. Üniversitede okuyanlar üye olabiliyor sadece.. Orda zaman öldürürken araba yıkama falan filan başlığı gördüm.. Girince gördüğüm foto baya bir şaşırttı beni.. Önce Türkay'ın arkadaşı sandım ama , değilmiş.. Tunç'la Türkay araba yıkarken :D

Foto'daki foto :D

2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Adamla aramızda geçen konuşma...

Ben: fotodaki adamları tanıyor musun sen?
O:sen tanıyosun gibi
Ben:Fotoyu nerden bulduğunu merak ettim. İkisi de arkadaşım
O:başka bir forumda adresi lazım mı
Ben:Toyotaclubtr ?
O:yep orası :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Ben:Toyotaclubtr ?
O:yep orası :D

cevap süperdi :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ben demıstım zaten turkay benden de rahatsız dıye...:D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
yok artık :D rezalet bi foto bi de ha :D kolsuzla yıkamadıklarım vardı :D link versene oğuzhan :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
he baktım biraz önce gugıl amcaya sorup..acayip boş muhabbet ya, canı sıkılmış :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Turkay
Doseme temızlıgınde ne kullanıyordun?
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
Abi tam yıkamacılardaki çalışanlara benzemişin :D :D :D terlik falan ohh :D :D ama güneşte arabamı yıkanır :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
ünlü ve sosyal olmak böyle bişey galiba:))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Turkay
Doseme temızlıgınde ne kullanıyordun?
o fotoğrafın çekildiği gün tunç kardeşimle 3 araba yıkadık, ikisi detaylı iç yıkandı :D döşemeler için kosla oksi action elde yıkama için halı şampuanı kullandık. eski bir cam sil olur, ne bileyim ucunda püskürtecek spreyi olan bir şişeye su ile seyrelterek koyup iyice çalkalayıp sıktık sonra bez ile sildik, daha sonra ağır lekeler için sonaxın yeşil bir döşeme spreyi var onu kullandık, kokan bir leke ise turtle wax'ın sarı bir döşeme spreyi var, ucunda fırçası falan, onu kullandık araba mis gibi oldu :) bütün bunları yaptıktan sonra iyice silip kurumaya yakın olunca elektrikli süpürge ile çekiyorsun abi, yepyeni döşeme çıkıyor karşına...

bu tunç ile çok da özenilmeden ama güzel işçilik ile yaptığımız bir şeydi..ben her yıl buna benzer bir iç temizlik yaparım ancak 2-3 yılda bir halı yıkama makinesi ve 3-5 kutu döşeme temizleyici sprey ile (sonax ve turtle wax) bir tam gün temizlerim arabanın içini, sonra camlar kapılar açık garaja bırakırım kurumaya.kokusu bile değişiyor arabanın
Abi tam yıkamacılardaki çalışanlara benzemişin :D :D :D terlik falan ohh :D :D ama güneşte arabamı yıkanır :D
herkes öyle diyor ama ben güneşte daha güzel yıkıyorum..ne su lekesi kalıyor, ne camda iz kalıyor, ne harelenme oluşuyor..güneş tepedeyken bütün yıkama kusurları belli oluyor çünkü :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Evet turkay
Dun bende bayramda bolca gezmeden sonra ıyı bır temızlık yaptım.
Esım senın dedıgın gıbı kosla elde yıkama verdı ve kullanımını anlattı.
Ben sadece kopugunu alıp arabanın ıcınde, bagajda her yerde kopugu uygulayıp sıldım. Bu ıslem oncesı her yerı supurge ıle cekmıstım ve kopuk uygulamasından sonrada supurge ıle cektım.
Bu kosla devrım nıtelıgındeymıs meger...:D tavan ılk gunku gıbı oldu. Koltuklar bılırsın benım kadıfe, gunes altında acayıp parlıyor. Taban dosemelerı pırıl pırıl oldu ve ılk gunku gıbı kabar, kabar...;)
Bugune sadece motor temızlıgı kaldı. Vaktım kalırsa bırde cıla atarım. Ama dun fena yorulmusum. Sırtkarım hala agrıyor :D:D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
loc kullanın loc....

fotoyu çalmaları iyi olmamış... kızdım ben o çocuğa...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
kadifeler muazzam temizleniyor..kumaşı temizlemek çok zor :( bugüne kadar bir tek motoru temizlemedim ben..ona da çok üşeniyorum, bir de görünmeyen bir yer diye hiç umursamıyorum :D

loc kullanın loc....

ben de kızdım, en amele halimizle çekilen bir fotoğraf :D normalde evde bile giymem kolsuz :) terlik at ona  ablam benim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
bi yolunu bulup oraya üye olmam lazım, tam benlik, acaip gırgır geçilir valla :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
bi yolunu bulup oraya üye olmam lazım, tam benlik, acaip gırgır geçilir valla :rofl:
Kemal abi 18 yaşını doldurman gerekiyor :D (Üniversiteye gidenler kayıt oluyor)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
mezunlar da üye olabiliyor sanırım abi yA :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
loc kullanın loc....

Forumun amway'cisi geldi haniim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
ama türkay abey  :kanka: su damlacıkları mercek görevi yapıp boyaya zarar veriyor  :( :yika:
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
ama türkay abey  :kanka: su damlacıkları mercek görevi yapıp boyaya zarar veriyor  :( :yika:
şehir efsanesi :D