0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu farlar öndeki aracı rahatsız eder mi bilmem ama komple sizin aracı gördükten sonra rahatsız etmese de pek hoş konuşmayacakları kesin arkanızdan Kıskanç bu insanlar yahu Hayırlı olsun beyazlar, Allah cezalardan saklasın.
abi hayırlı olsun bende taktım ama korkudan ses çıkaramıorum merceksiz taktın gözümüzü alıyor gibi yorumlardam tırstım
Melik abi hayırlı olsun cezasız kullanman dileğiyle Aydınlatma nasıl oldu gözle görülür bir fark var mı ?
Sağol kardeşim. sana da hayırlı olsun yeni aracın Tabi fark çok var yollar cam gibi herseyy gözüküyor
Melik abi hayırlı olsun. Güzel olmuş
melik güzel olmuş ama ilerde sıkılacaksın keşke 8000k taksaydın daha çekici oluyo ben 8000k da bile sıkıldım gözlerim yenilik istiyo 10000 alt-üst süper olurdu genede çok güzel ama zamanla beni anlarsın...
Sende sağol Melik abi Yolun hep aydınlık olsun Bence 6000k seçimin güzel olmuş çünkü sıcaklık arttıkça ışık şiddeti düşüyor benimkiler 4300k memnunum ama 6000k ya çevirebilirim ondan sordum.Zaten 8000k da rengi maviye kaçtığı için merceksiz farlarda pek hoş durmuyor.