0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol murat kardeşim ben şunu çok iyi anladımki sakınan göze gerçekten çöp batıyormuş)) ya uygunsuz park etmemeye çok özen gösteririm 5 mt mesafe var gelip sağ aynayı kökünden kırıyorlar yada karete yaptılar en ufak bi darbe belirtisi bile yok fotolarını çektim expere göstereceğiz artık bir dahaki kasko pahalı olacak değilmi arkadaşlar ? bilgisi olan lütfen cevap yazsın..
mahmut kardeşim özür dilerim sinirden karıştırdım ismini geç farkettim bende))) kaporta göçük olayını auto king te çekerler diye biliyorum belli bile olmaz diyorlar bende kapı bandını sevmiyorum ama senin başına gelen bizlerede her an gelir böyle kibarlar olduğu müddetçe değilmi sanada geçmiş olsun..
geçmiş olsun. ben yeni çiçeği burnunda üye olduğum için ancak okudum. benim corollanında evimin önünde sabah sol aynayı kablolarından sarkık bir şekilde buldum.gece biri tekme atarak kökünden kırmış. aynanun bütün özellikleri çalışıyor ve sağlam. sadece kökünden kırılmıştı. araç 2. haftasnın içindeydi. içim giti tabi. yapanın sülalesi ile ilgili aklımdan binbir türlü fantazi geçmedi değil..bende kaskoya başvurmayı düşündüm ancak hasarsızlığı bozmamak adına japoan arabamın aynasını japon yapıştırıcı kullanarak yapıştırdım. şu an için bir sıkıntım yok ayna normal görevini yapıyor.tekrar geçmiş olsun dileklerimle.