Gönderen Konu: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra M/M Jant ve Spoiler Yardım....  (Okunma sayısı 3435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
merhaba arkadaşlar;2011 beyaz auris d-4d comfort extra aracımı 2 hafta önce teslim aldım.şimdilik çok memnunum.plus modelinin jantları hoşuma gitmediği için extra modelini tercih ettim zaten farkı jant ve viraj denge sistemiydi tabi +2500 tl.şimdi aracıma uygun jant arıyorum.ilk etapta 17 inch düşünmüştüm ama etraftan ve servislerden olumlu yorum alamadım bende 16 inche döndüm.siyah renk düşünmüyorum,beğendiğim bütün modellerin ise bijon aralıkları farklı oluyor.beyaz veya gri diye düşündün ancak beyaz arabada beyaz jant nasıl durur pek canlandıramıyorum.
ayrıca tavan spoileri serviste pahalı.internette 140 tl boya dahil buldum(sem tuning)ancak bu fiyata ne kadar sağlam ve kaliteli olur bilemiyorum.en azından boyası konusunda şüpheliyim.120 tl astar boyalı.
bu konularda yardımcı olur ve fikir verirseniz çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler.
işte beğendiğim birkaç jant modeli......resmin üstüne tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.

Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 BEYAZ Auris D-4D Comfort Extra Jant ve Spoiler Yardım....
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2010, 23:17:10 »
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

Aykut bey benim arabadaki jantları tavsiye ederim tabi bu birazda zevk meselesi spoiler konusunda bişe diyemicem ama servis corollanın spoilerına çok para istediği için ben vaptırmaktan vaz geçtim dışardada yaptırmadım.

Bide aynı soruyu başka bir başlık altında dünde sormuşsunuz hem sizin rahat takip etmeniz açısından hemde forumda konu kirliliği olmasın diye aynı sorularınız , sorunlarınız ve yararlı paylaşımlarınızı bir başlık altında takip etmenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2010, 00:52:24 »
ilginize teşekkür ederim,konuyu aslında taşımayı düşünüyordum ancak siteyi yeni yeni çözmeye çalışıyorum beceremeyince konuyu asıl bölümünde açmak istedim siteyi çözünce bu tip hatalar olmayacaktır,uyarınız için teşekkürler.sizin jantları bayide de önerdiler ancak açıkçası beni çok açmadı buradan gelecek öneriler ışığında araştırmaya devam ediyorum.tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota gibi ADAM...
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Kasım 18, 2010, 01:45:18 »
altın sarısı 5 kollu yada 6 kollu süper yakışı beyaza
EĞİTİM ŞARTTT...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2010, 09:08:15 »
ilginize teşekkür ederim,konuyu aslında taşımayı düşünüyordum ancak siteyi yeni yeni çözmeye çalışıyorum beceremeyince konuyu asıl bölümünde açmak istedim siteyi çözünce bu tip hatalar olmayacaktır,uyarınız için teşekkürler.sizin jantları bayide de önerdiler ancak açıkçası beni çok açmadı buradan gelecek öneriler ışığında araştırmaya devam ediyorum.tekrar teşekkürler.
Anlayışınız için teşekkürler jant konusunda daha önceki mesajımdada dediğim gibi zevk meselesi ben jantlardan memnun olduğum için önerdim tabi piyasada daha güzel jantlarda mevcut.

Tekrardan aracınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
internette hoşuma giden modeller buldum ancak bijon aralıkları ne yazıkki tutmuyor.bulunduğum il malesef jant konusunda zayıf kalıyor, çeşitler piyasadaki sıradan jantlardan,öyle jant takacağıma orjinal makyajsız kasa elegant jantını tercih ederim.arayışım halen devam ediyor.renk olarakta ya beyaz yada gümüş(gri) düşünüyorum.siyah çok şık duruyor ancak kirlendimi insanın bakası gelmiyor o nedenle düşünmüyorum.sarıyı ise hiç düşümedim ama sanırım benim tarzım değil.ilginize çok teşekkürler,önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2010, 13:29:16 »
Makyajsız elegant jantı güzel daha önceki aracım 2009 elegant corollaydı jantların tek dez avantajı çok kollu olduğundan temizliği biraz zahmetliydi elegant jantından başka bide aksesuar broşüründede birkaç jant seçeneği var onlarada bak derim fiyatlarıda elegantla aynıdır heralde tabi tam kesin olarak bilmiyorum

Dışarda taktıracaksanda bence 17 inç daha şık durur ama lastikleride değiştirmek gerekir . bide dışarda replika diye satılan araçların orjinal jantlarıyla aynı çin malı jantlar var onlara sakın bulaşma çünkü hem orjinallere göre daha ağır(mış) hemde agırlık dağılımı homojen olmadığından balans tutmama gibi sorunlar çıkarıyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • karakus11.blogcu.com/
  • 16 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2010, 14:01:04 »
Bende auris 1.33 aldım . Tavsiye ettiğiniz bir jant modeli ve lastik markası var mı....
Jantlarını değiştirmek istiyorum da.....
Acaba sırf dünya için mi yaratılmışsın ki, bütün vaktini ona sarfediyorsun!
" Zaman gösterdi ki, Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil "
" İnsan bir yolcudur. Sabavetten (çocukluktan) gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa, ihtiyarlıktan kabre, kabirden haşre, haşirden ebede kadar yolculuğu devam eder." (Mesnevi-i Nuriye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2010, 15:09:06 »
mahmut bey tavsiyeniz için teşekkürler.orjinal düşünmüyorum madem dışardan alıcam daha şık bir model tercih etmeyi yeğlerim.17 inche çıkarmayı düşünüyordum ancak herkez olumsuz konuşunca bende 16 da kalmaya karar verdim.aradığım jant kolları dışa uzanan bir model çünkü ebadı daha büyük gösteriyor ve çok şık duruyor.tavsiyelerinizin devamını beklicem,yanılmıyorsam adana da bu konularda epey zengin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2010, 15:11:05 »
Bende auris 1.33 aldım . Tavsiye ettiğiniz bir jant modeli ve lastik markası var mı....
Jantlarını değiştirmek istiyorum da.....
mustafa bey aracınız hayırlı olsun.bende aynı arayış içindeyim ancak henüz bulabilmiş değilim.aslında ankarada oluşunuz bir avantaş gezip görülecek çok mekan var.burada benim o şansım malesef yok.tek tavsiyem 16 dan yukarı çıkmamanız çünkü o konuda çok uyarı aldım.tamam çok şık duruyor ama birazda arabayı düşünmek gerekir diye düşünüyorum.bulduğunuz model olursa banada yardımcı olursanız sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2010, 16:03:08 »
mahmut bey tavsiyeniz için teşekkürler.orjinal düşünmüyorum madem dışardan alıcam daha şık bir model tercih etmeyi yeğlerim.17 inche çıkarmayı düşünüyordum ancak herkez olumsuz konuşunca bende 16 da kalmaya karar verdim.aradığım jant kolları dışa uzanan bir model çünkü ebadı daha büyük gösteriyor ve çok şık duruyor.tavsiyelerinizin devamını beklicem,yanılmıyorsam adana da bu konularda epey zengin.
Aykut bey aşağıdaki linkte elif tuningin sattığı 16 lık jantlar var bir bakın isterseniz.

http://www.eliftuning.com/index.php?p=list&k_id=1594&kn=Ebat+%3A16+inch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
17 al hiçbişey farketmez. 205/45/17 jantlarda kaliteli olursa güzel görüntü elde edersin, performansta düşmez.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
sinan bey uğraşınız için çok teşekkürler.değerlendiricem.