0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yanlız mesut abi bizim arkadaşların arabalarda headers, 60 mm egsoz filan var ama çekilcek çile değil ya caddede gazlarken güzel ama uzun yolda felaket..
ilk sahibi arabaya benzinde biniyordu ben lpg de
Ama sitemizde araştırma yapmadığın aşikar. Aldığın araca chip tuning ( yazılım uygulaması) yapılamıyor malesef. Bu araç için özel olarak yurt dışından getirtilen box şeklinde chip bulunmakta ama yanlış hatırlamıyorsam 500 küsür $ civarındaydı. onu ve bir turbo ile yaklaşık 135-140hp civarlarına çıkabilirsin ama o kadar paraya gücün yeter mi bilmem.birde taktıktan sonra 100bin gidecek olan debriyaj balatanın 25 binde değiştirmen ve motor ömrünn 4 de 1 e düşmesi gibi konulara değinmiyorum. Eğer bu araç sana yeterli gelmiyorsa ve performans istiyorsan sat honda al. Ercü yanlış bilgiler verme. CAI takmak için illa ki tampon deldirtmeye veya çamurluk sökmeye gerek yok. hazır kit olarak iki çeşit var biri short ram diğer cold air. Cold air farın altına kadar iner ve daha serin hava alımına olanak sağlar. Short ram ise kaput altında kalır ve stock sisteminden kalan hava girişinden ve ön ızgaradan vs giren hava ile beslenir. Performans artışı pek sağladığını söyliyemem.Eksi yönü sıkışık trafikte ve yazın biraz bayıldığını bariz olarak hissedersin.Vs vs uzar gider...
ben bile heyecanlandım videosuda var hatta 217kmh ile
ozaman benimki daha kötü terse bakıyo bunlarıda öğrendiğim iyi oldu ince ayrıntılar
pimaşı ona göre uzatırsın yiğen..
Çipe gerenk yok Gelin bana 5 tl ye 6-10 hp halledeyim Teknoloji casusluğu yapıcam.
evet doğru söylüyorsun sercan.önemli olan aracı baz almak.teşekkür ederim yorumun için.
bukadar işlem yapmaktansa hurdadan bi kasa corolla alırım içine dayarım 3.0 supra motoru 330hp debriyaj şanzıman hepsi hurdadan çıkma ooohh mis gibi çalıştırır çalıştırmaz parçaları toplarsın sağdan soldan
İyi fikir