0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler bugün değiştirdim. lavatonun o eski tip düğmesi yokmuş. adamda tartarini marka düğme taktı. çıkma ama temiz düğmeydi. bende ustaya garanti veriyorsan tak dedim cevap aynen şu;elektroniğin garantisi olmaz :S bende döndüm , garanti vermiyosan ya düğmeyi takma yada bu işi bırak dedim bozuldu satarken tırnağına kadar garantili diye takım set aldık lavatonun dedim. bu düğme bozuldumu gazı falan kesiyor sorun yaşattı bir çok arkadaşıma dedim. sorun olursa getir yaaa dedi :S ustaaa düğme bozulurda gaz gelmezse neyle geleceğim dedim sustu kaldı neyse sorun çözüldü tek marşta alıyor artık
sağolun abiler. ya Osman abi sorma inan benzinde biniyorum arada sevemedim alışamadım. 3.75 olunca benzin litresi alışmak lazım ama benzinin tadı ayrı. kalkışta bile fark ediyor. bide benimki karbüratörlü gavur gibi yakıyor benzin memeleriyle ufak oynadık artmadı yakıt ama gli nin peşinden koşuyor abisi çok kaçar çok yakar misali şuanki benzin fiyatlarına bakarsak 400kurus yakıyor benzini lpg de uzun yola çıktımda ölçmedim şehiriçi 200krs falan yakıyor :