0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar her birinize çok teşekkürler...2010 modeli sizlere inşallahhhh Alper, red top Optimayı hallederiz, bayram ertesi fiyat alırım. İstanbul Anıl Otodan aldım, Ankarada da yerleri var artık, yollatırız oradan alırız...Aydın, 40.000 TL'yi az biraz geçti toplam araç maliyeti ile beraber... Ama bence halen mantıklı seviyelerde...Vergisi düşük, tüketimi az, mekanik pompa dizel, henüz motorun gidecek en az 500.000 kmsi var (başına birşey gelmez ise), uzun yola da gidiyor, hard araziye de giriyor, yolda 7 den 70'e herkes el sallıyor Daha ne isteyeyim??
Umut hocam büyük sabır ve bilgi harcamışsın, gıptayla baktım resimlere.Herkesin hayalindedir eminim böyle şeylere karışmak ama sadece çevreden gelebilecek eleştiriler bile soğutmaya yeter de artar.Yine de yolda falan kalırsan benim de çeki demirim var araman yeter
umut abi peki ne zaman çağırcaksın beni bu aletle gezmeye ha bir de o difransiyel sürtmüyor mu? sürtse ne olur gibi saçma sorularım var
Maşallah abicim çok güzel çıkarım senle her yola sloganını tamamlıyor bu arada 130luk hella dediğin o yuvarlaklar nedir başka araçlarda da görüyorumda
fotolara bol bol tükürdüm ))) maşallah