Gönderen Konu: 2005 Corolla Ses Olayı  (Okunma sayısı 1527 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
2005 Corolla Ses Olayı
« : Kasım 14, 2010, 18:03:13 »
Herkeze merhabalar arkadaşlar ...

Aracım 2005 Corolla 1.6 VVTi Terra, aracı yeni aldım çok memnunum ancak yol sesini aşırı alıyor ? Bu her corolladamı boledir yoksa bnm aracımda mı bu sorun var ? Kullananların görüşlerini almak isterim arkdaşlar
Saygılar ...

Toyota Club Türkiye

2005 Corolla Ses Olayı
« : Kasım 14, 2010, 18:03:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 Corolla Ses Olayı
« Yanıtla #1 : Kasım 14, 2010, 18:25:12 »
her corolla da var.Üstündeki fabrikalastikleri varsa b 390 bridgeestone fazla alıyor..Michelin az alıyor diyiler ama bende taktırmadım bilmiyorum.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • iyi adamdı...
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Kasım 14, 2010, 19:13:40 »
aynı sorun bende de var; 2006 corolla...ilk başta insana biraz tuhaf geliyor ama zamanla doğal bi hale dönüşüyor  ::) içeriye ses alma japon arabalarının bi özelliği olsa gerek... hele corolladaki karonik olan tıkırtılar falan vız geliyor artık bana :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Çıkarım Senle Her Yola:)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Kasım 16, 2010, 20:38:45 »
sese göre değişir normallik. 120'den sonra bir rüzgar uğultusu normal. Motor sesi de artıyor tabi devir yükseldiği için. arkadaşımın golf 5 i var benim arabadan daha sesli. HP benim arabam bu arada. Bagaj ile aradaki şapkalık sesi almayı biraz arttırıyor. Onun haricinde lastik uğultusu çok geliyorsa bilyelerine bir baktır derim. en azından rot balansçıya git yada arabayı boşa alıp giderken (düz yağ asfaltta) camları açıp sesi dinle. uğultu varsa normal değil. Bilye aks porya gibi sorunlar olabilir. bende porya sorunu var mesela. ses yapıyor. normal bir ses değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 16, 2010, 20:43:38 »
Herkeze merhabalar arkadaşlar ...

Aracım 2005 Corolla 1.6 VVTi Terra, aracı yeni aldım çok memnunum ancak yol sesini aşırı alıyor ? Bu her corolladamı boledir yoksa bnm aracımda mı bu sorun var ? Kullananların görüşlerini almak isterim arkdaşlar
Saygılar ...
Gencay bey öncelikle forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtmalısınız.