0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://cgi.ebay.com/JVC-Vcd-Card-2-0-best-version-/110611126099?pt=Video_Games&hash=item19c0efd753
kardeş kolay gelsin valla...sen de ben gibi zihni sinir işlere ilgilisin...elektronikten ileri düzeyde anlamam da....ama başaracağına hiç şüphem yok....
tolga abi anlıyorsun heralde bu işlerden pioneer efsane hastalıgı var bende . Ve bunu yapmak istiyorum en olmadı vcd player alıp ondan sökecegim kartı. Da belki bulunur diye bekliyorum
Biraz anlarım bu işlerden efsane hastalığı bende de var ilanlarında gördüğüm KEH-8600 veKEH-8400 den bende de var parayla satmam onları aracıma DEH -6050UB almama rağmen onlar başka benim için 8600 hala eksiksiz çalışıyor 8400 arızalı parça lazım eder ise göndereyim hiç karşılıkız.Birde elimde öyle 2 adet Pıoneer var ki paha biçemiyorum bunları 1992 yılında sıfır aldık.KEH-5002 4x25 watt beinm için olağan üstü bir dizaynı olan eksiksiz çalışan kumandalı teyp raftaGM -4000 1x400 watt 1992 den beri kullanıyoruz 1 tane 302 bass çalıştırıyotum bride bağlı 3 ay önce içerisini açıp ne kadar kondansisatör varsa değiştirdim.Zaman aşımından dolayı kurumuşlar.
Birde Mehmet ilanlarına baktımda elinde Cadence 2 Farad kapasitör var yazmışsın ne kadar istiyorsun ? belki yeri burası değil ama
teknokoji ne kadar değişsede efsanelerin yerini hiç bir şey tutmuyor... konyada göktan elektronik var onlarda vardır belki 0 ( 332 ) 350 99 19 belki onlarda vardır...