Gönderen Konu: Artık Yetkili Servisler Kendisine çeki Düzen Vermeli!  (Okunma sayısı 1447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

  • Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar merhaba,

Bir süre önce servis ile ilgili yaşadığım sıkıntıları anlatmıştım. İlgisizlik, vurdumduymazlık gibi.. Bir süre önce yenilediğimiz arabamız (2006 hb Sol) 20.000 bakımına girmişti.

http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...529&hl=b%FCrkan

Diğer aracımız yani sattığımız eski aracımız (2000 1.4 vvti corolla) 100.000 bakımı için eşim fiyat alıyor Gedizler Tarabya'dan. (Eski aracımızı temizliğinden  eşimin şirketi şirket arabası olarak ona aldı.) Gedizler standart bakım 300-330 ytl gibi birşey tutar diyor. Eşim benim de başka yerden fiyat almamı istiyor.

Bende önce Nataşı arıyorum. 100.000 stardart bakıma 195 ytl fiyat veriyor. Debriyaj seti için 623 ytl fiyat veriyor. Eşimi arıyorum. Burası daha ucuz diyorum. Ama içimden bir ses benimde arayıpGedizler tarabya'dan fiyat almamı söylüyor, arıyorum. Bana verdikleri fiyat bakım için 400-450, debrilaj seti için 850 ytl!!!

Evet yanlış okumadınız. İkisi de yetkili servis. İkiside standart bakım yapıyor. Verdikleri fiyatların birbiri ile yakından uzaktan alakası yok. Arkadaşlar servise sokmadan önce en az iki yerden fiyat alın.

Çünki artık benim güvenimi yitirdi.

Bu arada geçenlerde Toyota müşteri hizmetlerinden aradılar servisler ile ilgili görüşlerimi almak için. Buyrun dedim. Ohh şimdi herşeyi anlatacağım. Bayan görüşlerimi sormadan önce bu soruların ve cevapların min.20.dk süreceğini söyledi. Bende bayana, istanbul şartlarında hangi telefon görüşmesinin soru cevap biçiminde 20.dk sürebileceğini söyledim. Toplantıya gireceğimi anlattım?!! İnsanlar araba sürüyor olabilir, toplantısı olabilir, müsat olmayabilir 20dk. soru cevap için. Kadın peki ben sonra arayayım dedi. o gün bu gündür ne arayan var ne soran?

Toyota Club Türkiye