0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yanlış okunmuş olabilir arkadaşım öyle birşey yok.. Sadece o arka arkaya frene basıldığı zaman piskolojik olarak durduğunu hissetmekle alakalı insan düşüncesiyle o kadar baskı yapıyor ki araca araç utanmasa rampada gerçekten duracak..
Var öyle bişeyde kullanışlı değil. Çok dik olmayan yokuşlarda arka arkaya frene bastığınızda araba kaydırmıyor. Bas-çek gibi. Yok diyenler denesin ondan sonra yorum yazsın.
Sercan benim araç benzinli gerçi ama alakası yoktur herhalde benzinle dizelle:D Forumda yine konu açılmıştı bununla ilgili ben nişantaşında denedim yokuşta duruyorda hiç kullanmaya gerek yok.Daha sonraki denemelerimde de oldu sonra unuttum bile. İki kere frene basıyorsunda kaymasın, gerekli bi özellik değil.
Bana öyle gelmiş:)
Ya bende denedim en dik olan da da denedim az dik olanda da hiç bişi olmadı araba öyle olduğu yerde sabit kalmadı yani ama ben bunu bu forumda okudum var diye ama yok o arkadaşa öyle gelmiş demekki
+1şöyle bi sistem var brake&asisst diye bi sistem bazı markalarda frene 2 defa basıp çektiğinizde araç 5saniye boyunca frene basılı bi şekilde durur genelde sistem böyle çalışıyor fakat toyotada yok artı frene 2defa asılarak basıp çekerseniz zarar görür yarar değil