0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk Bey, ben Ağustos 2005'de sağ 4.25, sol 4.75 miyop, sağ ve sol 0.5 derece astigmat olan gözlerimi amiyane tabirle çizdirdim Sağ gözüm kartal gibi oldu ama sol gözümde çok çok hafif bir kusur kaldı. Fakat her iki gözün de % 100 sıfırlanamayacağını ameliyattan önce biliyordum. Sonuçlardan gayet memnunum, gözlük ve lensten kurtulduğum için hala şükrediyorum Ameliyat olduğum tarihten bugüne gözlerimde herhangi bir ilerleme olmadı. Gözlerinin mükemmel oluğunu düşünenleri ya da gözlük kullananları bile "Nasıl görebiliyorsun" dedirtecek kadar ince detayları görebiliyorum. Fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum, gözlerimin ışığa karşı hassasiyeti arttı. Bunun dışında bir sıkıntı yaşamadım.
hekim olarak cevabım: lens bile kullanmayın gözlük en iyisidir...
doktora gidiyorum. şöyle iyi, böyle iyi, öyle yapıyoruz, böyle yapıyoruz diyerek süsleyip püslüyorlar ama yazıkkı adamında gözünde gözlük var
aklın yolu bir... bu tedavi değil kozmetik bir girişim... yani hasta ister doktor yapar bu kadar basit... illa bir isim isterseniz veririm... ama şiddetle tavsiye etmediğimi belirteyim....
Ben göz doktorlarının bu ameliyatı olmamalarını, yaptıkları iş dolayısıyla gözlerinin ayarlarını bozmak istememelerine yormuşumdur hep. Çok mu iyi niyetli düşünüyorum acaba
Hande hanım üstü kapalı geçmeyin noolur neden tavsiye etmiyorsunuz? Riskimi var?
her girişimin riski vardır.... size yaptırmayın demem hipermetrop olduğunuz içindir opresyon sonrası çok mutlu olmayacaksınız bunu bilin. dediğiniz gibi kozmetik operasyonlar keyfe keder yaptırılır hekimler genellikle bu tür girişimleri tercih etmezler sağlıklığınızla ilgili değl sonuçta...kendime gelince bugün opere olursam yarın katarakt var şu var bu var glokom olmayacağımı bilmiyorum neden korneama zarar vereyim diyorum... haa bu demek değil ki birgün aklıma esip yaptırmayacağım bu sadece sizin isteğinize bağlı... oyüzden bir kendim olarak birde hekim olarak yazmıştım kararı verecek sizsiniz...