Gönderen Konu: Tavsiye Almak İstiyorum  (Okunma sayısı 1776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Tavsiye Almak İstiyorum
« : Kasım 11, 2010, 22:26:46 »
Aracımı satalı uzun zaman oldu. Arada sırada yeni araç bakıyorum. 16500 tl ye 2005 model 76000 km de Corolla 1.6 Terra HB buldum Samsunda.

Bu kadar ucuza bırakılma sebebi araç İzmirde satıldıkdan bir zaman sonra kaza geçirmiş. Tavanı üstüne ters dönmüş. Değişen parçaları ön arka
 tampon birde sağ çamurluk. Komple boyalı. Sizce bu fiyatta bu durumda bir araç alınırmı.

Araçta bu arkadaşlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-2005-model-hb-terra-76000km-de-34133767/detay

Sadece fikirlerinizi öğrenmek istiyorum :D

Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Toyota Club Türkiye

Tavsiye Almak İstiyorum
« : Kasım 11, 2010, 22:26:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Tavsiye Almak İstiyorum
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2010, 22:32:51 »
tavanda sıkıntı varsa bence hiç bulaşma derim :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 11, 2010, 22:38:36 »
Uzun zaman binecekseniz alın derim. Tavanı ezilmiş arabanın hiçbir ayarı bozulmaz. Şaselerden darbeli olmadıktan sonra bu tür araçlar sorun çıkarmaz. Ancak satarken sıkıntı yaşayacağınızı bilmelisiniz.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 11, 2010, 23:23:38 »
Kardeş üç kuruş fazla olsun temiz olsun.ama bence bu şekilde tabanı güneş görmüş bir araç alırken değilde satarken çok sorun yaratır.Allah korusun dünya hali satmak istesen satamazsın.Dostum  18 2005 e verecene 2002-2003 corolla sol alırsın 19-20 civarı..2 model düşük olmasını buna tercih ederim kardaş.
Yani para kolay kazanılmıyor ucuz olması hemen seni iştahlandırmasın.Araç ne haldeydi bilmiyorsun.Sonucta bunun içinde aileni tasıyacaksın o yüzden ben hiç bir şekilde yanaşmazdım.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 11, 2010, 23:50:51 »
Kardeş üç kuruş fazla olsun temiz olsun.ama bence bu şekilde tabanı güneş görmüş bir araç alırken değilde satarken çok sorun yaratır.Allah korusun dünya hali satmak istesen satamazsın.Dostum  18 2005 e verecene 2002-2003 corolla sol alırsın 19-20 civarı..2 model düşük olmasını buna tercih ederim kardaş.
Yani para kolay kazanılmıyor ucuz olması hemen seni iştahlandırmasın.Araç ne haldeydi bilmiyorsun.Sonucta bunun içinde aileni tasıyacaksın o yüzden ben hiç bir şekilde yanaşmazdım.
Tuncay abime Kesinlikle Katılıyorum.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 12, 2010, 18:20:15 »
Doğru diyorsunuz esasında ama araçta aklımı çelmiyor değil :) Uzun zamandır bu şekilde problemsiz kullanılmış satıcıyla görüştüm. Yine de hafta sonu bakmayı düşünüyorum bakalım. Bir kaç yere danıştım tavan sacı değişmiş ve direkleri ezilmemişse problem çıkartmaz dediler. Sıkıntı olcak olan yine satmaya kalktığımızda kolay satılmaz tabiki . Bakcaz artık kader kısmet 18000 tl ye bursada vardı bir tane ona da güvenemedik :D Araç 2 gün önce satılmış.
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #6 : Kasım 13, 2010, 14:45:29 »

katılıyorum.... ama yok satmam en sonunda tavuk kümesi olur dersen al