0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkayım hayırlı olsun, güzel kareler çekmeni dilerim, kaça patladı?
artık çıldırmak üzereydim ki sonunda çok yeni bir gövde ve kit lens ile dolaşmaktansa nispeten eski ama yenilerle karşılaştırılan bir gövde ve güzel lenslerle yola devam etmeye karar verdim.. biraz da bütçemi aştım aslında ama sanırım güzel bir set kurdum.. makina daha elime gelmedi, yarın öbür gün ulaşır sanırım;pentax k20d gövdepentax 18-250 lenstokina 28-70 lens (tamron 17-50ye param yetmedi )pentax 55-300 makro (aslında 18-250 varken biraz gereksiz sayılır ama aldım gitti)şimdi sırada 50mm f1.8 lens var.. onu da aldıktan sonra lense başka yatırım yapmam gibi gözüküyor, balık gözü almak istemezsem tabi k20dye karar verirken çok ciddi zorlandım, en son eleye eleye karşımda d90 ve k20d kalmıştı, gövdeden titreşim önleme, gövdeden hdr, gövdeden focus motoru, bütün pentax lenslerle kullanabilme, toza ve yağmura dayanıklı oluşu gibi özellikler beni biraz daha pentaxa çekti.. bir de k20d gövdesinde beni çeken şeylerden biri de burst modunda 1.6mp boyutunda 21 kare çekebiliyor saniyede, otur stop motion film yap o derece http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk20d
Hayirli olsun Türkay. Lensleri biraz degisik secmissin. Acele etmeseydin.
Bu lensleri fiyatlari konusunda en ufak bir fikrim yok.Ben Tamron'u 300 eur'ya aldim ve 5 yil garantili. Öyle cok pahali bir lens degil.
3 gün sonra polonyaya gidecek kuzenim, sizlerin verdiği gazla canon 550d getircek ağustos başı gibi inşallah