Anket

Sigarayı kesin olarak bıraktınız mı ?

Hayır, Bırakamıyorum. Gerçek Nedeni ?
Evet, tamamen kurtuldum.
Sürekli deniyorum.
Azalttım.
Tadını Bilmiyorum Bile.
Tedavideyim.
Tadını bilirim ama hiç kullanmadım :)

Gönderen Konu: Sigara Anketi  (Okunma sayısı 19911 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
Ynt: Sigara Anketi
« Yanıtla #220 : Temmuz 03, 2011, 16:24:37 »
Hayır bırakamadım.Çünkü daha başlamadım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Temmuz 03, 2011, 16:24:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Temmuz 21, 2011, 21:03:36 »
  Geçen gün bindiğim bir vapurun kıç bölgesindeki açık alanda önce birisi sigara yaktı. Sonra bir baktım sağımdaki, solumdaki kızlı erkekli 7-8 kişi daha ayrı ayrı sigara yaktı.

-Arkadaşlar, şu anda burada sigara içmek yasak dedim net bir şekilde. :) Neyse birisi tereddüt etti ama diğerleri anında söndürdü. Tereddüt eden muhabbet etmeye çalıştı.
-Sen söndür ondan sonra ben seninlede konuşacağım dedim. :) O da anında söndürdü.
 Ancak işin asıl vahim tarafı diğer hiç bir yolcudan ses çıkmaması idi. Gerçekten çok duyarsız ve kuraldışı bir toplum olma yolunda hızla gidiyoruz bence. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #222 : Temmuz 21, 2011, 22:27:16 »
Çok az içerdim 1-2 tane, uzun seneler evvel onu da bıraktım , hatırlamıyorum bile.. Darısı içenlerin başına ama niyet gerek önce..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #223 : Temmuz 21, 2011, 22:28:45 »
Hakan bey insanların tepki vermemesi birazda insanların tepkilere karşı verdikleri tepkilerden kaynaklanıyor. Yani trafikte, işte, sokakta kısacası her türlü yaşam alanında hatta kendi yaşadıkları evlerinde bile insanların ikaz edilmeye, eleştriye tahamülleri yok. Bence duyarsızlık demeyelim de insanların psikolojisi ve toplumun güvenliği tehlike altında. Trafikte yol verme yüzünden bizim insanımız birbirini vurmadı mı? Takım taraftarları birbirini kesmiyor mu? Gençleri ikaz eden teyzelerimiz, amcalarımız, dedelerimiz haddinden fazla saygısızlık görmedi mi? Artık insanın insana saygısı olmadığı toplum haline geldiğimiz için dolayısıyla herkes birbirinin hatasını görememezlikten geliyor.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #224 : Temmuz 21, 2011, 23:13:58 »
Kesinlikle bunlarda çok doğru. Haklı hakkını savunamaz olmuş. Kötülük iyiliği ittirmiş. Aile, kanun, kural, saygı unutulmuş. Hedefler değişmiş. Bana dokunmaya yılan bin yaşasın olmuş. Gemisini kurtaran kaptan olmuş. Bunları kaybeden, hedefi sadece kendini kurtarmak olan bireylerden oluşan bir toplum da yok olmaya mahkumdur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Temmuz 21, 2011, 23:44:07 »
önce  kibarca uyarmalı anlamazsa kabaca sopalamalı    -_-
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #226 : Temmuz 22, 2011, 00:14:28 »
Malesef toplumda kimileri kibarlığı zayıflıktan zannediyorlar. Oysa kibarlığım kendime saygımdandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #227 : Temmuz 22, 2011, 08:37:33 »
Malesef toplumda kimileri kibarlığı zayıflıktan zannediyorlar. Oysa kibarlığım kendime saygımdandır.

+1 :alkis:

Kapalı alanlarda, park ve bahçelerde, toplu yerlerde sigara yasağının sanırım 3. yılını bitirmiş durumdayız. Çevremde her an dikkatle inceleme içindeyim. Eski köye yeni adet gelmişti ya zamanında, baş kaldıran kesimler de hayatından artık çok memnun, bu duruma gerçekten çok alıştı. Tanıdığım bir çok insan sigara illeti ile yollarını ayırdılar ;) Ve her kaldırım dibinde, sokak köşelerinde, yol üstlerinde görebildiğim izmarit sayısı o kadar çok azaldı ki bu yasağın etkisi bu konuda oldukça fazla bu yönden bakarsak. 8-10 yıl öncesindeki kalabalık yerlerde havaya yükselen dumanları hatırlar mısınız ? Ne yalan söyleyim ben şu anda o manzarayı görmüyorum en azından yaşadığım yerde. Eskiden otobüs durakları, tramway durakları, bank etrafları, kaldırım kenarları, parklar, yaz aylarında gölgede kalan bir ev köşesi felaket olurdu. Toplu taşıma araçlarında şoförlerin yolculuk esnasında sigara içmesi berbat birşeymiş. Toplum olarak aslında çoğunluk sigara yasağına uyuyor. Arada bir, bir kaç edepsiz illaki çıkıyor. Bu tipleri de uyarmak vatandaş olarak en doğal hakkımız, ve es uyarmak için es geçmeyelim. Zavallının zaten az ömrü kalmış belki faydamız olur, kafasına dank eder o da kurtulur :)